Rothenburg ob der Tauber

Foto door Reisreporter Fotografie1234

Wil je je in de Middeleeuwen wanen? Bezoek dan zeker Rothenburg ob der Tauber. Het stadje is geheel in Middeleeuwse stijl gebouwd. Wandel door de steegjes en ga terug in de tijd.

Informatie over Rothenburg ob der Tauber

Beste foto's & tips van Rothenburg ob der Tauber

'537359' door Fotografie1234 '537359' door Fotografie1234

DuitslandRothenburg ob der Tauber

DuitslandRothenburg ob der Tauber

Rothenburg...Kerstwin

Fotografie1234

Dit is de kerstwinkel in Rothenburg. Deze kerstwinkel is het hele jaar door open. Wij waren er vorige week, het was 27 graden. De zon scheen volop, toch had ik even het kerst gevoel in deze winkel. Ik heb er zelfs een kerstklokje gekocht. Mijn nichtje was mee op reis en die vond de winkel helemaal geweldig, ze was niet uit de winkel te slepen! Je mag niet overal in de winkel foto's maken. Dit was aan het begin van de winkel en daar heb ik nog wel wat foto's kunnen maken.

'563521' door whelder '563521' door whelder

DuitslandRothenburg ob der Tauber

DuitslandRothenburg ob der Tauber

Zo romantisch

whelder

Rothenburg ligt op een kruispunt van de Romeinse Limes en de Romantische Strasse. Het stadje is een toonbeeld van Middeleeuwse rijkdom. Het totale stadje is beschermd stadsgezicht en het is dan ook geen wonder dat het is bijgeschreven in de werelderfgoedlijst. Een hele mooie manier om het stadje te bekijken is het beklimmen van de stadstoren. Dat is wel een heel avontuur want de laatste trappen zijn meer ladders dan trappen maar wat geeft het als je er zo'n uitzicht voor terugkrijgt.

'1102389' door edwinkooren '1102389' door edwinkooren

DuitslandRothenburg ob der Tauber

DuitslandRothenburg ob der Tauber

Duitsland super

edwinkooren

Een dorp met veel historie in Duitsland, zeker de moeite waard om even te bezoeken. Super! -camara en statief -lekker eten en bier! -wandelen binnen / buiten -'s avond mooi ook!

Laat kaart zien