München

München is de hoofdstad van de Zuid-Duitse deelstaat Beieren. De stad is beroemd om de Oktoberfesten, de kerstmarkt en de voetbalclub FC Bayern München. Maar München is meer: bezoek de prachtige Frauenkirche het paleis uit de 17e eeuw, de zomerkastelen Slot Nymphenburg en Slot Schleissheim en Bayerische Staatskanzlei.

Informatie over München

Beste foto's & tips van München

'283685' door christienrietveld '283685' door christienrietveld

DuitslandMünchen

DuitslandMünchen

Kabbelend beekje in..

christienrietveld

Dit kabbelend beekje kwam ik tegen bij een wandeling in mijn favoriet natuurgebied " Die Hoelle" in de buurt van het dorpje Brennberg, in de buurt van Regensburg . Het natuurgebied heeft veel kleine en vooral grote, vaak gigantische rotsen. Omdat het daar nogal vochtig is groeien er veel mossen. Het water is er schoon en helder.

'446111' door Moraimavdf '446111' door Moraimavdf

DuitslandMünchen

DuitslandMünchen

Gezellig plein.

Moraimavdf

Aan het begin van de middag kwamen we aan in deze stad. Toen we de auto hadden geparkeerd gingen we een stukje lopen. We liepen door deze plein heen en kwamen op het centrum. Een gezellige straat om te winkelen of om lekker te wandelen.

Laat kaart zien

Laatste München artikelen

De absolute hoogtepunten van de Alpen, getipt door onze reporters

Door deel te nemen aan de Deuter-fotowedstrijd sleepten Astrid de Wind en Danielle Aldenhoven een volledig verzorgde Alpenrondreis in de wacht. Zij werden tijdens dit avontuur bijgestaan door Columbus-professional Wies Kerkhof. Het drietal is inmiddels teruggekeerd, en deelt hun favoriete Alpenmomen...

Door deel te nemen aan de Deuter-fotowedstrijd sleepten Astrid de Wind en Danielle Aldenhoven een volledig verzorgde Alpenrondreis in de wacht. Zij we...