Gratis naar U2-concert Berlijn image
Nadine

Gratis naar U2-concert Berlijn

Overal ter wereld zijn de stadionconcerten van U2 binnen no-time uitverkocht. Nu geeft de band, die tot de grootste van de wereld behoort, volgende week donderdag een gratis concert in Berlijn.

Het optreden zal plaatsvinden voor de Brandenburger Tor. De Ierse rockband viert dat het bijna twintig jaar geleden is dat de Berlijnse Muur viel.

Muur

'Het is spannend om hier te staan, twintig jaar nadat de muur naar beneden kwam. Het gaat heel leuk worden!' aldus de manager van U2. Maandag 9 november is het twintig jaar geleden dat er een einde kwam aan de scheiding tussen Oost- en West-Berlijn.

Inschrijven

Het concert is onderdeel van de MTV Europe Music Awards , ook wel EMA's genoemd. Wie het optreden van U2 wil bijwonen, moet zich daarvoor inschrijven op de site van de band of op de website van MTV. www.u2.com of ema.mtv.co.uk

Beperkt

Het aantal kaarten is beperkt. Degenen die geen bewijs hebben om bij het optreden aanwezig te kunnen zijn, kunnen terecht in de O2 Arena waar U2 live te volgen zal zijn .

Artiesten

Ook op de Nederlandse televisie wordt deze muzikale avond live uitgezonden. Buiten het optreden van U2, zullen bij de EMA's artiesten als Robbie Williams, Jay-Z en Shakira hun opwachting maken.



Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.