Verbeter je seksleven in Berlijn image
Wolkje

Verbeter je seksleven in Berlijn

In Berlijn is een tentoonstelling geopend die geheel in het teken staat van het verbeteren van de seksuele vaardigheden. In Amora Sex Academy worden bezoekers begeleid door naakte modellen, seksvideo's en sekstherapeuten.

Na groot succes in Londen is de tentoonstelling Amora nu ook te zien in het Erotik Museum in Berlijn. Amora heet haar publiek welkom met de slogan: Finally - an exhibition for those who always have to touch everything. Bezoekers kunnen namelijk spelen met vijftig interactieve displays en de erogene zones van naakte mannequins. Levensgrote, plastic modellen staan ontbloot opgesteld in verschillende posities. Ze lichten op wanneer ze op de juiste spot worden aangeraakt.

Spank-o-meter

Verder kan de bezoeker seksvideo's bekijken, een lesje strippen bijwonen of een bezoek brengen aan de sekstherapeut om te praten over hormonen, voorspel, fantasieën en seksoefeningen. Voor iedereen die liever doet dan kijkt, biedt de spank-o-meter uitkomst. De meter stelt vast in welke mate de plastic poppen genieten van een pak slaag met een leren zweep.

Populair bij stellen

Tot dus ver is de Sex Academy in Berlijn goed ontvangen, evenveel vrouwen als mannen hebben de tentoonstelling bezichtigd. Amora wordt hoofdzakelijk door stellen bezocht die samen iets komen leren, aldus een woordvoerder.