WIN: een Alpentrektocht én een item in Columbus image

WIN: een Alpentrektocht én een item in Columbus

Kans maken op een Alpenrondreis voor jou en één reispartner? Schrijf je in voor de My Deuter Adventure-actie van outdoormerk Deuter. Ben jij klaar voor #mydeuteradventure?


Deuters Futura Pro-rugzak 'in actie' (Foto: Manuel Ferrigato) 

Dit kun je winnen

Een Alpenrondreis voor jou en één reispartner, inclusief retourvluchten van en naar München en een Futura Pro 36- of Futura Pro 34 SL-rugzak. Daarnaast maak je samen met een Columbus-professional een minireportage die in een toekomstige editie van Columbus Travel wordt geplaatst. Is dit het begin van jouw nieuwe carrière als reisjournalist?


Deuters Futura Pro-rugzak 'in actie' (Foto: Manuel Ferrigato)

Dit kun je verwachten? 

Samen met outdoormerk Deuter nodigen we jou en één reispartner uit om met ons mee te gaan op een natuurreis langs de meest iconische plekken van de Duitse Alpen. Tijdens dit 7-daagse Deuter-avontuur bezoek je de hoogste bergtop (de Zugspitze), het hoogst gelegen bergmeer (de Funtensee) en het hoogst gewaardeerde kasteel (Slot Neuschwanstein) van Duitsland. Een Columbus-professional reist met jou en je reispartner mee en samen maken jullie een minireportage voor Columbus Travel.

Dit moet je doen

Stap 1 Ga naar mydeuteradventure.com, scroll helemaal naar beneden en vul je gegevens in. 

Stap 2 Toon ons wat bergwandelen of -beklimmen voor jou zo bijzonder maakt door jouw mooiste wandelfoto, beste uitzicht, adembenemendste panorama of spectaculairste klim op Instagram of Facebook te delen o.v.v. #mydeuteradventure. O, en vergeet @deuter niet te taggen!