Man verdwaald op vliegveld

Een Griekse toerist was een week lang compleet de weg kwijt op het – niet eens zo heel grote – vliegveld van Hannover, Duitsland.

Op zoek naar de juiste terminal
De 38-jarige Christianos Kaklamanis was al zeven dagen aan het ronddolen op zoek naar de juiste terminal voor zijn vlucht naar Athene. De man was zelfs in Griekenland al als vermist opgegeven omdat zijn familie geen idee had waar hij uithing.

Frequent flyer of…?
Uiteindelijk merkte Sabine Berger, een werknemer van het vliegveld, de man op en alarmeerde de politie. ‘Ik had de man al enkele keren gezien. Ik dacht dat hij gewoon een frequent flyer was. Na een tijdje merkte ik echter dat er iets mis was. De man was compleet het noorden kwijt. Ik heb de luchthavenautoriteiten op de hoogte gebracht en ben blij dat de man goed en wel thuis is beland’, aldus Sabine.
Het vliegveld gaat een onderzoek instellen naar hoe het mogelijk is dat een passagier zeven dagen lang kan verdwalen. Het is ook onduidelijk waarom de man zich niet tot het personeel heeft gewend. De familie van Christianos is op de hoogte gebracht en de man is inmiddels weer veilig thuis.