Gratis op reis naar Denemarken image
Happynessie

Gratis op reis naar Denemarken

Op vakantie zonder te betalen, wie wil dat nou niet? VisitDenmark en haar partners bieden Nederlanders de gelegenheid om in 2009 gratis Denemarken te ontdekken.

In september krijgen testpersonen van over de hele wereld de mogelijkheid om de gastvrijheid, accommodaties, bezienswaardigheden en activiteiten in het Deense eilandenrijk hoogstpersoonlijk te ervaren en te beoordelen.

Testvakantie
De officiële toeristenorganisatie van Denemarken is nog op zoek naar mensen die het Deense vakantieland willen ontdekken. VisitDenmark biedt jou en je partner de gelegenheid alle bekende en onbekende plekken van het Deense eilandenrijk te verkennen. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de activiteiten en jouw oordeel delen met de organisatie. Er worden verschillende testreizen in diverse Deense regio's georganiseerd, waar testpersonen deze periode kunnen doorbrengen. De producten die getest worden, zijn fiets- en wandelroutes, golfbanen, musea, evenementen, tuinen, campings, hostels, hotels, Vikingmonumenten en natuurgebieden.

Meld je aan!
Heb jij interesse om als testpersoon samen met partner, familielied, vriend of vriendin deel te nemen aan dit onderzoek? Je kunt je voor 2 augustus als duo aanmelden. Na deze datum vindt er een selectie plaats. Bedenk een goede motivatie en jij zit ergens de eerste drie weken van september in Denemarken!

Foto door joanna.reisreporter.nl