Larnaca stekker

Larnaca – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Larnaca, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Larnaca gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Larnaca

Beste foto's & tips van Larnaca

'288369' door EllenvanderMark '288369' door EllenvanderMark

CyprusLarnaca

CyprusLarnaca

Warmte...

EllenvanderMark

Ben zelf een koukleum, dus even wat opwarmen bij het zien van deze bloem! Het is eigenlijk gewoon een bloeiende cactus in een straatje in Larnaca, maar wel mooi vind ik.

'394375' door RReintjes '394375' door RReintjes

CyprusLarnaca

CyprusLarnaca

Lazaruskerk

RReintjes

Larnaca is meer een havenplaats, maar wel degelijk bezienswaardig. Heerlijk rondgewandeld daar. Zo kwamen wij bij de Lazaruskerk en zagen aan de achterzijde deze gang met vele kamertjes. Prachtig en bezienswaardig gebouw, maar deze gang, met aan het eind een persoontje trok het meest mijn aandacht.

'22021' door gomby '22021' door gomby

CyprusLarnaca

CyprusLarnaca

Zoutmeer bij Larnaca

gomby

Alles falt ten prooi aan het zout, ook deze boomstammen aan de rand van het meer.

Laat kaart zien