Kravica

In de Kravica watervallen kan je zwemmen, tussen de watervallen klauteren en cliff diven. Het is werkelijk een natuurlijk tropisch zwemparadijs. Voor slechts 2 euro heb je toegang tot de watervallen. De watervallen bevinden zich tien kilometer ten zuiden van Ljubuski en 40 kilometer ten zuiden van de stad Mostar.  

Informatie over Kravica

Beste foto's & tips van Kravica

'509820' door RobHoekstra '509820' door RobHoekstra

Bosnië-HerzegovinaKravica

Bosnië-HerzegovinaKravica

Kravica falls

RobHoekstra

Helemaal leeg was de parkeerplaats toen we arriveerden bij deze watervallen. Even dachten we dat er misschien geen watervallen waren in dit seizoen. Niets bleek gelukkig minder waar. Wat een mooi en rustig plekje. Het is even zoeken met de huurauto want het staat niet overal duidelijk aangegeven maar de moeite waard. Ongeveer een uurtje rijden vanaf Mostar richting het zuidwesten. In de zomer schijnt het drukker te zijn als de lokalen hier met z'n allen afkoeling komen zoeken.

'503149' door thijsvincent '503149' door thijsvincent

Bosnië-HerzegovinaKravica

Bosnië-HerzegovinaKravica

Cliff diving

thijsvincent

In de Kravice watervallen kan je zwemmen, tussen de watervallen klauteren en cliff diving. Het is werkelijk een natuurlijk tropisch zwemparadijs, voor slechts 2 euro. Een geweldig avontuur voor klein en groot.

'546301' door ingrover '546301' door ingrover

Bosnië-HerzegovinaKravica

Bosnië-HerzegovinaKravica

Kravica

ingrover

Ik had nog een hele dag ter beschikking in Mostar maar wilde eigenlijk iets meer van de omgeving zien.Ik ben met een privé chauffeur mee gegaan die me 3 mooie plekken in de omgeving wilde laten zien... 1 daarvan was Kravica falls....wat een prachtige plek.. Je kunt er ook zwemmen maar dat heb ik toen niet gedaan want het water is er ijskoud!

Laat kaart zien