Waals-Brabant visum

Als je op reis gaat naar Waals-Brabant, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Waals-Brabant nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Waals-Brabant heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Waals-Brabant bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Waals-Brabant overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Waals-Brabant gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Waals-Brabant

Beste foto's & tips van Waals-Brabant

'251210' door photorenes '251210' door photorenes

BelgiëWaals-Brabant

BelgiëWaals-Brabant

Burning bush in...Kal

photorenes

Zaterdag morgen in april het had gevroren er was wat mist, en toen kwam de zon op. Wat een mooi gezicht was dat, gelijk de camera gepakt en geschoten. ik hoop dat je ervan kan genieten.

'140292' door Bergwerk '140292' door Bergwerk

BelgiëWaals-Brabant

BelgiëWaals-Brabant

Sleeping Beauty

Bergwerk

VOLLEDIG OPENEN In Wallonië lukt het nog, gewoon plotseling en onverwacht mooie objecten tegenkomen. Deze oude tractor smeekte er bijna om gefotografeerd te worden.

'500118' door MarioBentvelsen '500118' door MarioBentvelsen

BelgiëWaals-Brabant

BelgiëWaals-Brabant

Abdij van Villers (2)

MarioBentvelsen

Je denkt niet meteen aan België, als je deze foto ziet. Toch zijn het de stoere restanten van de abdij van Villers, die mij wel kunnen bekoren. Er zijn uiteraard meer abdijruïnes in België, en ik heb de meeste inmiddels wel gezien, maar deze vind ik een van de meest fotogenieke, naast die van Orval. Overigens is in de gemeente Villers-la-Ville meer bijzondere historie te vinden: er ligt ook een Gallo-Romeinse tumulus (grafheuvel) bij Tilly.

Laat kaart zien