Waals-Brabant vaccinatie

Ga je op reis naar Waals-Brabant, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Waals-Brabant. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Waals-Brabant en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Waals-Brabant kan namelijk van gebied tot gebied in Waals-Brabant verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Waals-Brabant nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Waals-Brabant.  

Informatie over Waals-Brabant

Beste foto's & tips van Waals-Brabant

'251210' door photorenes '251210' door photorenes

BelgiëWaals-Brabant

BelgiëWaals-Brabant

Burning bush in...Kal

photorenes

Zaterdag morgen in april het had gevroren er was wat mist, en toen kwam de zon op. Wat een mooi gezicht was dat, gelijk de camera gepakt en geschoten. ik hoop dat je ervan kan genieten.

'140292' door Bergwerk '140292' door Bergwerk

BelgiëWaals-Brabant

BelgiëWaals-Brabant

Sleeping Beauty

Bergwerk

VOLLEDIG OPENEN In Wallonië lukt het nog, gewoon plotseling en onverwacht mooie objecten tegenkomen. Deze oude tractor smeekte er bijna om gefotografeerd te worden.

'500118' door MarioBentvelsen '500118' door MarioBentvelsen

BelgiëWaals-Brabant

BelgiëWaals-Brabant

Abdij van Villers (2)

MarioBentvelsen

Je denkt niet meteen aan België, als je deze foto ziet. Toch zijn het de stoere restanten van de abdij van Villers, die mij wel kunnen bekoren. Er zijn uiteraard meer abdijruïnes in België, en ik heb de meeste inmiddels wel gezien, maar deze vind ik een van de meest fotogenieke, naast die van Orval. Overigens is in de gemeente Villers-la-Ville meer bijzondere historie te vinden: er ligt ook een Gallo-Romeinse tumulus (grafheuvel) bij Tilly.

Laat kaart zien