Antwerpen omgeving reisblogs

Met gemengde gevoelens!

dianethone is er nu(tot 28 feb 2010) Gepost op 28 feb 1015 reacties

De kogel is door de kerk....gisteren met pijn in mijn hart naar het reisbureau geweest om te betalen. Om mijn vliegticket te betalen! Mijn.....niet ons !
De ziekte van mijn maatje is dusdanig geevolueerd dat een verre reis niet meer mogelijk is.De moeilijkheden zijn te groot,de gedesorienteerdheid maakt dat hij er alleen maar verwarder door wordt en zo is het voor geen van ons beiden nog ontspannend.
Maar dat wil zeggen dat hij,de tijd dat ik weg ben,ergens moet opgevangen worden..,een gespecialiseerde opvang voor mensen zoals hij waarvan de partner er nodig eens tussenuit moet.Want leven met een dementerend persoon is alles behalve makkelijk!
Ik voel me er echter helemaal niet goed bij...heb sterk het gevoel dat ik hem ga in de steek laten,hem dumpen als het ware,hij gaat dat zo ervaren,gaat niet weten wat er gebeurt en het hem uitlegeen...dat begrijpt hij niet meer.
Iedereen zegt me dat ik het moet doen,batterijen opladen is belangrijk om het verder vol te houden,als ik crash,dan is het voor hem ook funest....
Dus,toen mijn zoon en schoondochter vroegen of ik mee wou(de laatste jaren gingen wij samen)heb ik dan maar ja gezegd,wetende dat het me nog veel hartzeer gaat brengen maar tegelijkertijd me er toch op verheugend,met gemengde gevoelens dus!
We gaan in september (nog)maar eens naar de States,beginnend in Seattle om dan ,de kusten van Washington en Oregon volgend,via Californie naar Utah te rijden om dan via LA terug naar huis te vliegen. Er staat vanalle moois op het programma ,geen grote NP,die hebben we al gezien maar terug de wildernis in...slotcanyons in Utah,White Pockets in Arizona,Lassen Volcanic in Californie,Valley of Fire in Nevada en proberen om een permit te krijgen voor de Coyote Buttes South,niet zo spektaculeir zoals de Wave maar zeker ook heel erg mooi!En die permits zijn makkelijker te verkrijgen.En er is nog meer zoals een boottocht op het Lake Powell,Great Basin met de Lehmann Caves....een heel gevarieerd programma,dat is zeker! En als eerste staat Boston op het programma,vandaar vliegen we naar Seattle!
Dus,ik verheug me er wel op en in april gaan we tesamen voor een weekend naar Ameland..dat zal nog wel lukken !!!Daar verheug ik me ook op!
De tijd dat we samen nog hebben moeten we zo kwaliteitsvol mogelijk proberen door te brengen...proberen want gemakkelijk is wel even anders !
En ik weet,de tijd tot september gaat er ene zijn van ups en downs,van gemengde gevoelens dus.....!

dianethone Positie 104 (15517 p.) Lid sinds 24-10-2009 Foto's en tips: 1719 Blogs: 35 Fans: 14

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Verleden jaar in Florida.
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

En weer is het jouw schuld....
0 13
Gepost op 19 oktober
IJsland
IJsland ...Een hype??
4 13
Gepost op 29 september
IJsland
Externe voeding uitgevallen.
0 9
Gepost op 04 juni
Frankrijk Elzas en Lorraine

Reacties bij deze blog

AdriaanV

Door: AdriaanV • Geplaatst op

Dit raakt me! Maar je hebt een goede beslissing genomen destijds!
Daar hoef je niet schuldgevoelens over te hebben!
Ik heb de laatste 7 maanden mijn geliefde verzorgt, 24 uur per dag, en ik was kapot!
Nog elke dag denk ik aan die periode terug!
Mail je nog

Mathilda

Door: Mathilda • Geplaatst op

Hoi Diane,
Heel moedig om dit te beslissen en met ons te delen. Zo'n beslissing is zeker niet makkelijk, maar denk wel goed voor jullie beiden. Wat een leuke foto van je man/maatje! Vind het trouwens wel erg leuk hem op de reisreporterdag ontmoet te hebben. Fijn dat jullie samen wel naar Ameland kunnen. Geniet ervan en probeer ook te genieten van je reis in september. Je zult dan ook met mooie foto's en verhalen thuiskomen en die kun je dan wellicht wel met hem delen. En in je hart reist ie toch altijd mee, nietwaar! Sterkte met alles!
Groetjes,
Mathilda

indi

Door: indi • Geplaatst op

Hallo Diane, wat een indrukweekend verhaal! Een dilemma waar je voor staat. Heel moedige besliising! Ik wens je heel veel sterkte en een hele fijne resi!!! Grtz Frank

zeester

Door: zeester • Geplaatst op

Wat een bijzonder blog. Heb het met veel bewondering gelezen. Een moedige beslissing. Snap dat het een moeilijke keuze was, maar je hebt zelf alles al gezegd. Een vakantie met een dubbel gevoel, maar probeer er van te genieten en inderdaad je batterij op te laden... Voor de tussen periode veel sterkte en straks een mooie reis.
gr. Marijke

Hermine

Door: Hermine • Geplaatst op

Lieve Diane,
Ik ben ontroerd door je blog! Zojuist gelezen en ik wil je zeggen dat ik aan je denk! Veel sterkte de komende tijd en probeer te genieten want je hebt het verdiend. Wat een mooie foto van je maatje!
Zorg goed voor hem maar zeker ook voor jezelf.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.