Gent

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Gent Accident...

Gent,
België


*** VAN UW SPECIALE VERSLAGGEVER ***

Heden, rond de klok van half één des middags, werd het centrum van de stad Gent hevig opgeschrikt vanwege een curieuze aanrijding aan de Botermarkt.

Een van links komend Italiaans Renaissancevoertuig heeft zich op onverklaarbare wijze frontaal geboord in het van rechts komende Oud Gotischetransportmiddel.

Beide voertuigen verkeren na de enorme crash nog in wonderbaarlijk goede staat maar zijn vooralsnog onwrikbaar vast tot elkaar veroordeeld. Alle 19 beeldige inzittenden zijn ongedeerd en er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Getuige Het Belfort heeft het allemaal van dichtbij zien gebeuren. “Ik stond er bovenop te kijken!”, aldus het zichtbaar aangedane Belfort, “Dat ging zo hard, die twee krijgen ze nooit meer los van elkaar met die massa”.

Gemeentewerkers zijn inmiddels begonnen met een diepgravend onderzoek of er een mogelijkheid bestaat de zeer van elkaar verschillende Siamese tweeling vanaf de onderzijde los te wrikken. Mocht dat niet lukken, zullen er doorgangen gemaakt worden in het interieur.

*** EINDE SPECIALE MEDEDELING ***