Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn een populaire bestemming onder Nederlanders omdat het gebied veel te bieden heeft en het dicht bij Nederland ligt. Vooral voor actieve vakanties is dit de perfecte plek om naartoe te gaan. Het prachtige natuurgebied bestaat uit naald- en loofbossen, rivieren, grotten, ravijnen, watervallen en heuvels. Het is een walhalla voor wandelaars, maar je kunt er ook fantastisch kajakken, kanoën, mountainbiken, klimmen, abseilen, raften, quad rijden en skiën of activiteiten doen als boogschieten, canyoning, droppings, tokkelen, en survivaltochten. 

Informatie over Belgische Ardennen

Beste foto's & tips van Belgische Ardennen

'460563' door Daisy11 '460563' door Daisy11

BelgiëBelgische Ardennen

BelgiëBelgische Ardennen

Mysterieus Dinant

Daisy11

Afgelopen winter zijn we in de Ardennen geweest. Begonnen in het sfeervolle plaatsje La Roche en Ardenne. Van daaruit meerdere plaatsen aangedaan. Het plaatsje wat voor ons opvallend mooi was, was Dinant. Het is prachtig gelegen, aan het water met daarachter een enorme rotswand.

'495790' door liane '495790' door liane

BelgiëBelgische Ardennen

BelgiëBelgische Ardennen

Koningslibelle

liane

Ik heb genoten van deze prachtige Koningslibelle, die heerlijk een tijdje bij ons bleef zitten. Helaas zat onze koninklijke hoogheid op een muur en niet op een mooie bloem. Dat had het plaatje nog mooier gemaakt.

'378940' door trudyvermeij '378940' door trudyvermeij

BelgiëBelgische Ardennen

BelgiëBelgische Ardennen

Oehoe

trudyvermeij

Ik weet niet eens zeker of dit nou een oehoe is. Misschien is het wel een ransuil, vind ze heel erg op elkaar lijken, ben in ieder geval heel blij dat ik deze mooi op de foto heb kunnen zetten.

Laat kaart zien

Laatste Belgische Ardennen artikelen

De mooiste wandeling van de Ardennen

Fervent wandelaar? Zoek dan de Belgische Ardennen op! Daar kronkelen verscheidene rivieren die zijn uitgeroepen tot uitzonderlijk erfgoed en zich perfect lenen voor een actief weekendje weg.

Fervent wandelaar? Zoek dan de Belgische Ardennen op! Daar kronkelen verscheidene rivieren die zijn uitgeroepen tot uitzonderlijk erfgoed en zich perf...