Antwerpen Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Privéjet voor Jan en alleman

Gepubliceerd: 25 nov 2009
3

Altijd ervan gedroomd om met een privévliegtuig te reizen, maar nog steeds niet de staatsloterij gewonnen? JetHopper schiet je te hulp.

De service, een idee van het Belgische Aviation Factory, biedt vluchten per privéjet voor een schappelijk tarief aan. In sommige gevallen is de prijs zelfs gelijk aan lijnvluchten.

JetHopper

JetHopper biedt vluchten aan van een honderdtal Europese privéluchtvaartmaatschappijen. Vaak vliegen hun jets zonder passagiers heen of terug naar een bepaalde bestemming. JetHopper stelt deze stoelen online beschikbaar voor een vijfde van de reguliere prijs. Het gaat om Europese vluchten (enkele reis) die de komende twee weken vertrekken. Een gemiddelde vlucht kost rond de tienduizend euro. ‘Wanneer het vliegtuig bijvoorbeeld plaats biedt aan acht passagiers, betaal je dus eigenlijk maar 250 euro per persoon’, aldus Aviation Factory. Een win-winsituatie voor zowel passagiers als de privéjetbedrijfjes in kwestie.

Vip-terminal

Er is wel één kanttekening: wie een vlucht reserveert, boekt meteen het hele vliegtuig. Zorg dus dat je genoeg mensen hebt om de kosten te beperken. Een vlucht is overigens inclusief catering en het gebruik van de vip-terminal, waardoor je maar een kwartier voor vertrek op de luchthaven moet zijn.


Wil je ook een keer een tripje maken met een privéjet, kijk dan eens op hun site.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer België artikelen
Handige Tips
Gratis parkeren op Schiphol regel je zo!

24 aug 2017, Baal jij ook altijd zo als je na je landing op Schiphol of Eindhoven Airport flink wat duiten neer moet leggen voor de parkeerkosten van je auto? Dan word jij vast héél blij van deze slimme oplossing, waar je nota bene ook nog eens geld aan kan ...

1
Reisnieuws
Antwerpen - Het plein: De Zuiderdokken

25 jul 2012, Cultuurminnende levensgenieters moeten naar Antwerpen. Of beter: naar de trendy wijk ‘Het Zuid’. En specifieker: naar de ‘Gedempte Zuiderdokken’. Op en rond dat plein gebeurt het allemaal: van lunch, borrel en diner tot exposities en spont...

0
Reisnieuws
Kerst in Antwerpen

25 dec 2008, Zin om er even tussenuit te gaan? Op tweede kerstdag zijn er vele leuke dingen te doen. Wil je er echt even helemaal uit zijn en toch niet te lang moeten reizen? Ga dan naar Antwerpen!

0

Reacties van bezoekers Reageer

LucBierman

Door: LucBierman • Geplaatst op

Inderdaad is het onderstaande het geval. De vluchten worden inderdaad tegen één vijfde deel van de reguliere prijs aangeboden. De reguliere prijs is 10.000 euro, dus de Aviation Factory biedt de reis aan voor 2.000 euro. Twee duizend euro gedeeld door acht is 250 euro. Misschien had het iets duidelijker in het stuk naar voren moeten komen.

RVS

Door: RVS • Geplaatst op

rekensom is correct, alleen had het duidelijker uitgelegd kunnen worden:

8x250=2000
2000 is 1/5 van de in dit voorbeeld genoemde gemiddelde vluchtprijs van 10.000euro.

pacrood

Door: pacrood • Geplaatst op

8 x € 250,- is volgens mij maar € 2000,- het zal dus € 1250,- moeten kosten per passagier

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.