Goedkoop Reizen

Trakteer jezelf op een citytrip! 5x retourtjes voor onder de € 65

Gepubliceerd: 19 aug 2017 0
Of het nou voor een reportage is of voor een privéreisje, op de redactie zijn we constant op zoek naar goedkope vliegdeals naar bijzondere bestemmingen. Maar waarom zouden we onze vondsten voor onszelf houden? Dit zijn volgens ons de opvallendste én voordeligste Europese citytrips voor dit najaar. Doe er je voordeel mee!



Het kasteel van Edinburgh ligt op een vulkanische rots (Foto: Reisreporter dreamer666)



Voor € 41 naar Bologna in oktober



Wil jij in oktober nog even nazomeren? Goed nieuws, want voor een prikkie zit jij al op een terrasje in de prachtige, Italiaanse stad Bologna. Vlieg vanaf Eindhoven met Ryanair en laat je verrassen door de veelzijdige Italiaanse cultuur en architectuur.



Columbus insider tip: Vergeet spaghetti bolognese. Het is tijd voor pizza! La Verace (Pizzeria Tonino) is als enige pizzeria in de stad aangesloten bij de associatie voor de échte Napolitaanse pizza. Need we say more



Voor € 60 naar Lissabon in oktober



Vlieg met Easyjet van Amsterdam naar Lissabon en dompel je onder in de Portugese cultuur. Bewonder bijvoorbeeld het torentje van Belém en bekijk de prachtige architectuur van het Hiëronymusklooster. Bijkomend voordeel: grote kans dat het hier in oktober nog prima weer is!



Columbus insider tip: Ga op de Kaapverdiaanse tour in het wijkrestaurantje Mesa Kreol en geniet van (spontane) live concertjes en jamsessies. 



Voor € 40 naar Belgrado in november



Vlieg in november voor vier tientjes vanaf Eindhoven met WizzAir heen en weer naar Belgrado. De hoofdstad van Servië heeft op het gebied van cultuur veel te bieden. Beklim het statige fort, slenter door het oude centrum, bewonder de muurschilderingen in de kathedraal of ontdek het bruisende uitgaansleven.



Columbus insider tip: The place to be: Dorcol Platz, een gloednieuw cultureel terrein met restaurants, barretjes en podia. 





Wist je dat Bologna - net als Pisa - een scheve toren heeft? (Foto: Reisreporter Esthers)



Voor € 34 naar Sofia in november 



Voor 34 euro heb je in november met Ryanair al een retourtje van Eindhoven naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Duik in het communistische verleden of waag een dansje in een van de vele discotheken. Neem wel een dikke jas mee, want vanwege het landklimaat kan het hier al knap koud zijn!



Columbus insider tip: Probeer niet met je ogen te rollen als we dit zeggen ... De beste én leukste manier om het uitgaansleven van Sofia te verkennen is door mee te doen aan een pub crawl langs kleine, goede verborgen barretjes. Gelóóf ons nu maar. 



Voor € 65 naar Edinburgh in oktober, november en december 



Boek een retourtje van Amsterdam naar de Schotse hoofdstad Edinburgh en waan jezelf dit najaar even in de middeleeuwen in Edinburgh Castle. Of leun achterover met een goed glas whiskey in een van de sfeervolle pubs.



Columbus insider tip: De wijk Stockbridge ligt op slechts tien minuten lopen van het centrum en barst uit haar voegen van de leuke winkeltjes, barretjes, eettentjes en galerietjes. Op zondag vindt er een gezellige markt plaats.


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Speel de Corsica-quiz en win 2 vliegtickets naar Bastia!

Maak kennis met Ile de Beauté! Corsica wordt niet voor niets het eiland van schoonheid genoemd: de adembenemende landschappen maken dit een van de mooiste plekken in de Middellandse Zee. Je maakt nu kans om het zelf te ervaren: speel de Corsica-quiz, behaal de hoogste score en wie weet belonen we jo...

Maak kennis met Ile de Beauté! Corsica wordt niet voor niets het eiland van schoonheid genoemd: de adembenemende landschappen maken dit een van de moo...

(Alpen)cultuur voor levensgenieters: ontdek de culturele hotspots van Oostenrijk

Lebensgefühl: in verbinding staan met jezelf en met de omgeving. Het is een filosofie die Oostenrijkers in praktijk brengen en die verder gaat dan puur genieten. Ook gasten ervaren het Lebensgefühl in kleine en grotere geluksmomenten. In steden waar traditie en klassieke stijl hand in hand gaan met...

Lebensgefühl: in verbinding staan met jezelf en met de omgeving. Het is een filosofie die Oostenrijkers in praktijk brengen en die verder gaat dan puu...