Kustgebied

Hier heeft Kustgebied veel prachtige stranden die nog niet ontdekt zijn door massa's toeristen. Een bijkomend voor- of nadeel - het is maar hoe je hetbekijkt - is dat er hierdoor ook nauwelijks accommodaties aanwezig zijn. Je kunt hier goed snorkelen. De mooiste kusten vind je in het zuiden van het land.

Informatie over Kustgebied

Beste foto's & tips van Kustgebied

'488379' door photofreak '488379' door photofreak

AlbaniëKustgebied

AlbaniëKustgebied

Straatbeeld Lin

photofreak

Hier nog een straatbeeld van het prachtige dorp Lin. Hier kan je heerlijk wandelen, af en toe ook behoorlijk klimmen. En als het heeft geregend dan moet je oppassen dat je niet uitglijdt over de gladde straatstenen.

'488297' door photofreak '488297' door photofreak

AlbaniëKustgebied

AlbaniëKustgebied

Bunker

photofreak

Tijdens, de bijna, veertig jaar dat Enver Hoxha de leiding had, werden er meer dan 700.000 bunkers gebouwd in het land - een voor elke vier inwoners. De bunkers ( Albanees : bunkerët) zie je nog steeds in Albanië, met een gemiddelde van 24 bunkers voor elke vierkante kilometer van het land. De bunkers werden verlaten na de val van het communisme in 1990. De meeste zijn nu vervallen, hoewel sommige zijn hergebruikt voor diverse doeleinden, waaronder woningen, cafés, pakhuizen en schuilplaatsen voor dieren of de daklozen.

'488498' door photofreak '488498' door photofreak

AlbaniëKustgebied

AlbaniëKustgebied

Knus huis in Lin

photofreak

De mensen hebben er niet veel maar ze zijn gelukkig met wat ze hebben. Dit vond ik zo'n leuk knus huisje. Die kinderen vonden het ook erg leuk dat ik foto's maakte. Heb ze natuurlijk een ballon gegeven.

Laat kaart zien

Laatste Kustgebied artikelen

Geheime Albanese legerbasis opengesteld voor toeristen

Altijd al eens willen weten hoe het er op een legerbasis aan toeging in de Koude Oorlog? Dit is je kans! Albanië heeft een voormalig topgeheime militaire basis, gesitueerd op een piepklein eiland, opengesteld voor publiek.

Altijd al eens willen weten hoe het er op een legerbasis aan toeging in de Koude Oorlog? Dit is je kans! Albanië heeft een voormalig topgeheime milita...