Goedkoop en veilig campers huren

Heb je er altijd al van gedroomd om in je eigen tempo te reizen met een camper en te genieten van de vrijheid en het overnachten in de natuur? Met een huurcamper ervaar je tijdens je reis net die extra hoeveelheid vrijheid die een reis zo onvergetelijk kan maken: je kunt overal naartoe en je bent nergens aan gebonden. Camperhuur van World Ticket Center is zorgeloos genieten: de huursom is altijd inclusief dus je komt niet voor rare financiële verrassingen te staan.

Huur hier een camper

Bij World Ticket Center heb je ruime keuze uit Fly & Camper reizen. Columbus Travel biedt in samenwerking met World Ticket Center camperreizen aan naar Amerika, Canada, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië. Deze vijf landen lenen zich uitstekend voor een ontspannen campervakantie. Je haalt de camper op (in Amerika kan dit pas één dag na aankomst in het land) en je krijgt uitleg over het gebruik van de camper. Daarna kan het avontuur beginnen!

Korting op camperhuur voor abonnees van Columbus Travel

Abonnees van Columbus Travel krijgen € 50 extra korting op camperhuur bij World Ticket Center. Je vakantie wordt hiermee voordeliger én gemakkelijker! Als abonnee hoef je tijdens het reserveren alleen maar je kortingscode in te vullen in het opmerkingsveld, zodat World Ticket Center dit kan verrekenen.
Je kunt ervoor kiezen om van tevoren campings te reserveren, dit is voor het hoogseizoen en in drukke gebieden zeker aan te raden.

Camperhuur weetjes:
  • Voordelig een camper huren
  • Columbus Travel is in samenwerking met World Ticket Center dé camperspecialist van Nederland
  • Meer dan 50 reisadviseurs helpen je direct!
  • Allerbeste service van NL
  • Al 25 jaar marktleider

Huur hier een camper