Seoul

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Seoul image

Maandthema Januari. Lotte World

Seoul
Zuid-Korea
Morealin13

Maandthema Januari. Lotte World

Voor het maandthema: Guilty pleasure

Wat spot ik daar net boven die bomen uit. Nee, niet zo'n gele M. Maar een achtbaan! Bij de volgende afrit kunnen we zien welk park het is.
Ik moet toegeven. Ik ben gek op attractieparken. Disney, Efteling noem het maar op. Ik hou ervan! Ik moet er minimaal een keer per jaar heen. En als ik op reis ben dan kijk ik stiekem altijd even in de sectie wat is er te doen voor kinderen.

In Zuid Korea zijn we naar Lotte world gegaan. Lotte is een van de enterprises die er is in Zuid Korea en bijna ALLES is van Lotte. Warenhuizen, winkels ect.. En ook een attractiepark! Lotte world. Het grootste indoor attractiepark van de wereld! Ticket kost maar W48.000 (€35). Maar dan kan je er ook een hele dag zoet zijn.

Wij kwamen eraan en vriendin J. ging vragen aan de kassa of we mogelijk korting konden krijgen. Tja we zijn nederlands :) Waarop het vrouwtje antwoord, wat ik je verjaardag? Iets met een 7 erin? Want als je in Juli jarig was kon je korting krijgen. Wij lieten allemaal terleurgesteld onze Ids zien. Niemand jarig in Juli. Nou voor deze ene keer mochten we naar met korting naar binnen!

Binnen viel het een beetje tegen. Het is groots opgezet. Er zijn binnen 3 achtbanen. Maar het miste de magie van Disney of de Efteling en dat ligt er niet aan dat het in Azië is. Want Disney Hong Kong was ook geniaal (jup, been there too). Het was gewoon een koude kopie van Disney, erg koud want de ijsbaan hebben ze er.

Ze hebben er wel een paar leuke achtbanen en een kopie van het assepoester kasteel, die buiten staat. Verder hebben ze lange rijen en zijn de ritjes niet echt eng, of zo eng dat je het niet snapt en het gewoon bizar vind.

Met kinderen is het een leuk middagje rondlopen en mogelijk in de attracties. Verder zou ik zeggen dat dit het gewoon net niet haalt bij andere parken.
Dit is mijn Guilty Pleasure en op mijn lijstje staan nog bergen andere pretparken in America. Ow boy, ow boy.