Zuid-Korea Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Zuid-Koreaan kookt hond hospita

Gepubliceerd: 19 feb 2008
0

Een dronken Zuid-Koreaan is gearresteerd nadat hij de hond van zijn hospita had gedood voor zijn avondeten.

De hongerige dronkenlap vermoordde de chihuahua van zijn hospita en zette het beest op het vuur. Zijn kleding vatte echter vlam en veroorzaakte een rookwolk boven het eenkamerappartement. De buren raakten hierdoor gealarmeerd en lichtten de brandweer in. De brandweerlieden deden vervolgens de macabere vondst.

Hoewel het eten van hondenvlees in Europa taboe is, doen veel Aziatische landen er niet moeilijk over. In Korea wordt hondenvlees voornamelijk gebruikt voor in de Bosintang; een Koreaanse soep.

Het eten van hondenvlees mag dan illegaal zijn in Europa, volgens een Zwitserse krant kun je in sommige kantons nog steeds worstjes van hondenvlees op je bord verwachten.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zuid-Korea artikelen
Reisnieuws
15 etiquetteblunders op reis en hoe je ze voorkomt

03 mei 2017, In sommige landen is slurpen de normaalste zaak van de wereld. Maar brood in je soep dopen ho maar! Het moge duidelijk zijn, etiquetteregels verschillen behoorlijk per land. Met deze traditionele tips ga je op tussen de locals. Al zien ze onze ove...

0
Reisnieuws
Vliegtuig vliegt 40 minuten met deur open. Oeps!

20 apr 2017, Huh?! Staat de vliegtuigdeur nou open? Het schrikmoment overkwam de passagiers van een vlucht van Jin-Air, die was vertrokken vanuit het Filipijnse Cebu en al veertig (!) minuten in de lucht hing.

0
Goedkoop reizen
Door: Noor Dekker
Opgelet: Dit zijn de duurste steden ter wereld

03 okt 2016, Dacht je dat het leven in Nederland al best prijzig was? Dan heb je het mis! Elk jaar maakt de Economist Intelligence Unit een lijstje van de duurste steden om te wonen. Daarbij kijken ze onder andere naar voedselkosten en huurprijzen, maar ook na...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.