Vietnam stekker

Vietnam – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Vietnam, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Vietnam gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Vietnam gebruikt kunnen worden zijn : Type A, C en G
Stekker A
Stekker C
Stekker G

Informatie over Vietnam

'199892' door sunshine78 '199892' door sunshine78

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Have a break...

Na een paar uur wandelen rond het prachtige Sapa..namen onze gidsjes, 2 goedlachse black hmong dames, die we onderweg Engels leerden een break... Ik kijk om me heen..en ..what a view!!.. Even genieten van een adembenemend plaatje over de vallei in Sapa..

'183766' door Bowral '183766' door Bowral

VietnamMekong Delta

VietnamMekong Delta

Die ogen ...

Rijstpluksters in de omgeving van Chau Doc, dichtbij de Cambodiaanse grens. De foto is genomen bij het vallen van de avond.

'204376' door indi '204376' door indi

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

Getekend

Prachtige oude vrouw gefotografeerd in het Noord-Oosten van Vietnam in de buurt van de grens met Laos: Dien Pien Phu. Het avondlicht scheen prachtig op haar gerimpelde gezicht! Hou oud deze mensen nu precies zijn kun je niet echt goed inschatten maar volgens onze gids was ze wel rond de 70 wat erg oud is in Vietnam!

Bekijk alle Vietnam foto's en tips