Sapa

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Groene en bruine terrassen

Sapa,
Vietnam


Één van de uitstapjes die we in Sapa maakten was een motorbike tochtje waarbij we opzoek gingen naar een leuk plekje voor de zonsondergang. Tijdens de rit naar Sapa toe kwamen we langs een paar mooie plekken, dus we besloten om met de motorbike diezelfde weg terug te nemen tot we iets moois zagen. Het was 15 tot 20 minuutjes rijden tot we bij deze plek kwamen. We hebben de motorbike aan de rand van de weg gezet en zijn de berg afgelopen het dal in, dwars door de velden.

We hadden een mooi plekje gevonden, dus spullen uitpakken voor fotografie en aan de gang! Wat heb je nodig om in de avond fatsoenlijke foto’s te maken? Precies, een statief. Die hadden we meegenomen natuurlijk. Maar…. De plaat waarop je de camera bevestigt, lag nog in de hotelkamer…

Na de situatie flink vervloekt te hebben, zijn we maar snel teruggereden naar het hotel voor het bevestigingsplaatje. Gelukkig waren we nog redelijk vroeg en tegen de tijd dat we weer terug kwamen op ons plekje duurde het nog steeds een tijdje voor de zon onderging. Zonder zonsondergang was het nog steeds een geweldige plek, zoals op deze foto te zien is!