Vietnam reisblogs

Vietnam, here I come

kellybaetsen bereidt zich voor Gepost op 05 mrt 1013 reacties

Jazekerzzz, het is weer zover. Ik ga ook eindelijk vakantie vieren na anderhalf jaar niet te zijn geweest.
Kelly gaat drie weken loempia's eten in Vietnam. Vietnam??? Jaa, Vietnam!! De eerste keer Azie en ik heb er kei veel zin in. Ik ga van Saigon tot aan Hanoi reizen en wel met de bus, de trein, de boot, het vliegtuig en de benenwagen. Ter land, ter zee en in de lucht gaat dit nog onbekende land door mij verkend worden.

Mijn visum is binnen, mijn armen zijn tot speldenkussen omgedoopt waardoor ik nu ook een vaccinatiepaspoort rijker ben en mijn tas is weer te voorschijn getoverd. Helaas is die eergister ondergedompeld in vloeibaar wasmiddel gezien het feit dat mijn wasmachine besloot door de schuur te gaan dansen en daarmee een paar liter vloeibaar wasmiddel en wasverzachter lanceerde!! Een complete zeepbaan in mijn schuur en uberschone tas als gevolg.
Ach, de schoonmakers op Schiphol zijn aan het staken maar mijn tas gaat schoner dan schoon door de douane. Die ruiken ze al op afstand aankomen. Robijntje klimt nog net niet uit mijn tas.

Over een paar dagen zit ik weer veeeeeel te lang in het vliegtuig waar ik erg tegen op zie. Ik vlieg in 12 uur naar Kuala Lumpur om daar twee uur later over te stappen naar Saigon.
Ik heb wel erg zin in en ben erg benieuwd naar Azie dat een totaal nieuwe wereld voor mij is. Goede verhalen over gehoord en gelezen waar vooral de woorden "lekker eten" vaak naar voren kwamen. Komt goed uit want ik ben dol op lekker eten! Alles komt vast goed, ik klim alles behalve goed uitgerust het vliegtuig in en kom vast weer vermoeider terug maar wel weer met een rugzak vol nieuwe ervaringen en geweldige herinneringen.

Tot snel,
Kelly

kellybaetsen Positie 608 (434 p.) Lid sinds 01-09-2008 Foto's en tips: 551 Blogs: 43 Fans: 2
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Hammam trauma
0 13
Gepost op 28 september
Turkije Turkse Riviera
Dubai...here we come!
0 11
Gepost op 14 april
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Pech onderweg
1 17
Gepost op 29 december
Lesotho Maseru

Reacties bij deze blog

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

Aan het enthousiasme zal het niet liggen. Doe je ook verslag van je tas na de reis?
Have fun!

dereizigers

Door: dereizigers • Geplaatst op

Een hele fijne vakantie gewenst. Met je enthousiasme moet het wel goed komen. Ik zou alleen nergens zelf mijn was doen, weet niet of dat zo verstandig is. Kan de lokale middenstand ook nog wat verdienen.

moma

Door: moma • Geplaatst op

Heel, heel veel plezier. Geniet ervan en kom vooral net zo enthousiast terug als je gaat.

Bowral

Door: Bowral • Geplaatst op

Kun je niet ook nog even een tip schrijven over die dansende wasmachine ...?

Hel veel plezier!

GrietBuis

Door: GrietBuis • Geplaatst op

Keigaaf! Vietnam is zooooo mooi! En het eten is er inderdaad heerlijk, zeker als je van vis en garnalen houdt, kun je je hart ophalen!! Slang heb ik er ook voor het eerst gegeten maar dat was niet voor herhaling vatbaar. Hele fijne mooie reis en vooral overal van genieten!!
Groetjes,
Grietje

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.