Noord Vietnam

Ooit ga ik...

photofreak was hier op 2016-01-20 Gepost op: 2016-01-21 8 reacties.
In mijn vorige blog had ik al geschreven dat ik me verheug op mijn reis naar Vietnam. Eind februari zou ik vertrekken voor een rondreis van 29 dagen. ZOU ik vertrekken want ik heb deze week gehoord dat de reis niet door gaat i.v.m. te weinig deelnemers. Ik had de reisorganisatie vorige week nog gebeld en ze hadden nog hoop omdat de vakantiebeurs ook nog bezig was. Maar dat mocht allemaal niet baten. Dit is inmiddels de 2e keer dat de reis naar Vietnam niet doorgaat. Echt balen!!! Nu heb ik Vietnam inmiddels op 'een laag pitje' gezet. En heb rond gekeken waar ik dan graag naartoe zou willen. Na lang zoeken en vergelijken ben ik er uit... mijn volgende reis gaat naar Ethiopië. Heel wat anders maar niet minder mooi. Ik moet nu wel even Vietnam wissen uit mijn hoofd want dat land zat inmiddels al een half jaar in mijn hoofd en dan is het best wel lastig om die knop om te zetten. Inmiddels ben ik al allerlei gegevens aan het verzamelen over Ethiopië en kan ik me daar op richten. Waar ik wel heel blij mee ben, dat dit een reis is met gegarandeerd vertrek. Dus het overkomt me niet nog eens dat ik kort voor vertrek hoor dat de reis niet doorgaat. Ik zou het, denk ik, ook niet meer aan kunnen! Nu heb ik nog 2 maanden de tijd om me, vooral geestelijk, voor te bereiden op deze geweldige reis.
0
8
Alle blogs van photofreak
 

8 reactie(s) bij "Ooit ga ik..."

 • profile image comment

  Heel erg balen van Vietnam. Ik ben net terug uit Vietnam en ik kan je zeker aanraden ooit nog een keer deze reis te maken!

  Door JBussers • geplaatst op 2016-05-21 14:02:00
 • profile image comment

  Oh wat balen zeg van Vietnam! Maar dit zal best een geweldige vervanger zijn en misschien ook wel verrassender! Veel plezier in ieder geval enne hopelijk gaat Vietnam de volgende keer wel door want het is echt een prachtig land. Maar ach, wie weet is dit een super verrassing.

  Door DaphneLange • geplaatst op 2016-02-17 10:50:19
 • profile image comment

  Ina, en die gaat door. Gelukkig voor je. Ik dacht dat Vietnam hot was? Maar Ethiopië lijkt me fantastisch. Succes met je voorbereidingen.

  Door MiekeDeHaas • geplaatst op 2016-02-01 10:58:00
 • profile image comment

  Dat is pech hebben en balen, maar ik denk dat Ethiopië ook een hele mooie bestemming is. Wel heel anders maar ook mooi

  Door vulture1960 • geplaatst op 2016-01-24 03:22:12
 • profile image comment

  Een teleurstelling gaat het niet worden Ina. Ethiopië is een schitterend land en mijn favoriet. Ben inmiddels twee keer daar geweest, tien jaar gelden en vorig jaar. En ik zou nog graag een keer naar de Danakil gaan, dus een derde keer gaat er nog komen. Vietnam vond ik ook mooi, maar Ethiopië heeft mijn hart gestolen. Zo bijzonder en vooral het noorden heeft een schitterende natuur. De stammen worden vrij commercieel, maar dat moet je maar wat relativeren. Je reist in een groep zo te lezen. Met wie ga je? Ik had eind november 2015 de teleurstelling. Ik zou naar Bangladesh, dit werd 2 weken voordat we zouden gaan, vanwege onlusten in het land afgezegd. Balen.

  Door travelbag • geplaatst op 2016-01-22 17:41:38
 • profile image comment

  Balen Ina, voor de tweede keer.. Mijn voorkeur zou naar Ethiopië uitgaan - staat hoog op mijn lijst - en is vast prachtig! Vietnam komt zeker een keer!

  Door JannavEek • geplaatst op 2016-01-22 14:25:11
 • profile image comment

  Vietnam en Ethiopië ... een groter contrast is haast niet mogelijk! Ethiopië zal je ongetwijfeld heel goed bevallen. Het is een prachtig land met veel cultuur en natuur. Maar heel eerlijk gezegd dat als het om het eten gaat Vietnam toch overduidelijk mijn voorkeur heeft :-) Geniet maar wast van de voorpret!

  Door Bowral • geplaatst op 2016-01-22 14:11:08
 • profile image comment

  Wow Ina, dat is pech hebben... Gelukkig dat je zo snel nog iets anders hebt kunnen vinden. Ethiopie lijkt me ook heel gaaf, en heb hier al vele bijzondere foto's op de site van langs zien komen! Succes met je nieuwe voorbereidingen, en alvast een geweldig mooie reis gewenst! Groetjes Wies

  Door WKerkhof • geplaatst op 2016-01-22 11:12:27

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.