Noord Vietnam

Het zal toch niet weer gebeuren!

photofreak was hier op 2015-10-24 Gepost op: 2015-10-25 6 reacties.
Ik ben wat ze zo mooi zeggen: een vroegboeker. Ik weet al een behoorlijke tijd van tevoren waar ik de volgende reis heen wil. Vietnam staat al lang bovenaan mijn wishlist. Dus halverwege 2013 ben ik op zoek gegaan naar de ideale reis voor mij. Het liefst wil ik naar het noorden want dat lijkt me helemaal super. Ik vond de reis bij Baobab, een rondreis van 3 weken en dan alleen door het noorden van Vietnam, precies wat ik wou. Natuurlijk meteen geboekt en ik zou in september vertrekken. Ik had me al helemaal voorbereid en 3 weken voor het vertrek kreeg ik een mail en daarin stond dat de reis niet door zou gaan want Baobab was failliet. Sommige reizen werden overgenomen door Sawadee maar natuurlijk niet mijn reis. Wat baalde ik. Natuurlijk gekeken of ik een soortelijke reis kon vinden maar helaas! Alle reizen beginnen of in het zuiden of in het noorden en dan doorkruis je het hele land. Ik heb nog even getwijfeld maar heb het toch niet gedaan want dan zou ik de plaatsen die ik graag zou willen bezoeken, niet zien. Binnen 2 weken had ik mijn geld terug en kon dus op zoek naar een andere reis. Het was natuurlijk te kort dag om in mijn geplande periode nog een reis te vinden. Ik heb mijn vakantieperiode ingekort en heb een paar weken thuis vakantie ‘gevierd’. Gewoon bijkomen van alle ellende. Natuurlijk elk jaar gekeken of een soortgelijke reis nog ergens zou opduiken en eindelijk dit jaar een reis gevonden bij Koning Aap. Een rondreis van 29 dagen waarvan ik dan het grootste gedeelte in het noorden zal vertoeven. En, vroegboeker die ik ben, de reis natuurlijk meteen geboekt. Ik vertrek eind februari 2016 dus het duurt nog even maar de voorpret is er niet minder om. Alleen slaat de schrik me telkens om het hart als ik op ‘mijn koningaap’ kijk of er zich al iemand voor deze reis heeft aangemeld. Ik ben nog steeds de enige. Maar het duurt natuurlijk ook nog 4 maanden dus er kan nog van alles gebeuren. Ik blijf positief…..
0
6
Alle blogs van photofreak
 

6 reactie(s) bij "Het zal toch niet weer gebeuren!"

 • profile image comment

  Even teruggelezen hoe het begon...want inmiddels weet je dat de reis niet doorgast. Balen. En frappant, voor de tweede keer. Eens ga je zeker naar Vietnam!

  Door JannavEek • geplaatst op 2016-01-22 14:22:51
 • profile image comment

  Ik zal voor je duimen, het komt vast wel goed.

  Door agrotewal • geplaatst op 2015-10-30 21:39:03
 • profile image comment

  29 dagen is wel heel lang. Ik hoop voor je dat het doorgaat.

  Door corriedewinter • geplaatst op 2015-10-29 14:56:43
 • profile image comment

  O, jee, dat is balen. En dat Baobab failliet is! Zet alle hoop Koning Aap.

  Door MiekeDeHaas • geplaatst op 2015-10-28 14:32:38
 • profile image comment

  En nu maar hopen dat Koning Aap niet ook failliet gaat ... ;-)

  Door Bowral • geplaatst op 2015-10-27 09:26:59
 • profile image comment

  Wat balen dat je eerste reis niet doorging, maar dat kan toch haast niet anders dat je opnieuw gevonden perfecte trip nu wel door zal moeten gaan. Hoplijk melden zich snel nog enkele reisgenoten aan!

  Door WKerkhof • geplaatst op 2015-10-26 19:30:58

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.