Ninh Binh vaccinatie

Ga je op reis naar Ninh Binh, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Ninh Binh. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Ninh Binh en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Ninh Binh kan namelijk van gebied tot gebied in Ninh Binh verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Ninh Binh nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Ninh Binh.  

Informatie over Ninh Binh

Beste foto's & tips van Ninh Binh

'527666' door hestermaasdam '527666' door hestermaasdam

VietnamNinh Binh

VietnamNinh Binh

Karstgebergte

hestermaasdam

Fietsen door het karstgebergte bij Ninh Binh . Hier zijn veel rijstvelden in de omgeving. Met de term karst worden alle verschijnselen bedoeld die te maken hebben met de oplossing van kalksteen in water. Karst doet zich voor in streken waar kalksteen aan de oppervlakte ligt en wordt aangetast door de chemische verwering door de zure eigenschappen van regenwater. 

'500889' door chateau '500889' door chateau

VietnamNinh Binh

VietnamNinh Binh

Uitplanten van de...r

chateau

Voordat we met de roeiboot een tocht gaan maken door het mooie karstlandschap van Ninh Binh gaan we eerst per fiets op verkenning door dit mooie landschap. Overal zie je rijstvelden. Veel van de rijst moet nog uitgeplant worden zoals bovenstaande foto laat zien.

'508352' door CBurgstad '508352' door CBurgstad

VietnamNinh Binh

VietnamNinh Binh

Vrolijke dame

CBurgstad

Tijdens een verblijf in Ninh Binh staat natuurlijk een boottocht door het karstgebergte op het programma. Inderdaad een prachtige tocht door een schitterende natuur. Verder is er niet veel te doen..... zegt men. Maar ik heb het meest genoten van de wandelingen door de achterafstraatjes en over de markten. Wat een heerlijke 'onbedorven' sfeer tref je hier aan! De mensen zijn zeer verrast om een toerist te treffen en laten je graag hun producten zien, nodigen je uit op hun erfje en willen graag op de foto. Deze dame ging er eens goed voor staan!

Laat kaart zien