Mekong Delta reisblogs

Op naar de Mekongdelta!

Bowral bereidt zich voor Gepost op 13 feb 0923 reacties

Beste Reisreporters,

Morgen, 14 februari, is het dan zover! Dan mag ik dankzij jullie enthousiaste reacties het afgelopen jaar voor Columbus op fotoreportage naar Vietnam. De reis duurt 15 dagen en ik ga samen met journalist Wim Kamerbeek. We vliegen op Ho Chi Min City en het is de bedoeling dat we een reportage maken over de Mekongdelta en het eiland Phu Quoc. Gewapend met een tas vol Sony fotoapparatuur zullen we proberen zo veel mogelijk de minder gebaande paden te betreden. Het leuke van de reis is, dat we ter plekke veel moeten improviseren. We huren in ieder geval een auto en we zullen veel gebruik maken van boten om de delta tot in het diepst te doorvorsen en de kustlijn in kaart te brengen. Hotels zijn er niet geboekt, dus dat zien we daar dan wel. Indien mogelijk zullen we zeker ook overnachten in 'homestays'. We gaan op zoek naar weinig bezochte drijvende markten, pagode's en tempels, hagelwitte 'verlaten' stranden, vriendelijke mensen, leuke dorpjes en groene rijstvelden. Mochten jullie zelf nog tips hebben voor dit gebied, geef deze dan vandaag nog even door!

Na een gezellig middagje op de Columbus-redactie in Haarlem, waar we een uitvoerige briefing hebben gekregen (en slimme fototips van Louise!), zijn we er helemaal klaar voor!

Ik realiseer me heel goed dat ik als 'Reisreporter van het jaar 2008' geacht word een puike fotoreportage voor het blad af te leveren! Ik doe hiervoor mijn uiterste best. Aan mijn enthousiasme en inzet zal het zeker niet liggen! Als er mogelijkheden zijn, zal ik tussentijds een berichtje op de site achterlaten.

Paul

PS In maart zal ik me weer wat actiever 'roeren' op de site ... ;-)

Bowral Positie 55 (33544 p.) Lid sinds 26-03-2008 Foto's en tips: 1557 Blogs: 9 Fans: 142
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Reacties bij deze blog

Ingestigter

Door: Ingestigter • Geplaatst op

Hallo Paul,

Ben even niet zo actief op Columbus en lees net pas dat je al in Vietnam zit. Ik wens je ongelooflijk veel plezier en maak er een geweldige tijd en ook geweldige foto reportage van!

Groeten Inge

zeester

Door: zeester • Geplaatst op

Sorry Paul,
Blijkbaar heb ik een stukje gemist. Las vandaag pas in de RR buurtkrant dat je al vertrokken bent en Jeannette wees me net op je blog.. Hoop natuurlijk dat je geweldig geniet daar en inderdaad met een mooie rapportage terug komt. Groet , Marijke

Bianca

Door: Bianca • Geplaatst op

Hoi Paul,
Helaas ben je al weg als ik dit lees. Dus jij leest dit op jouw beurt waarschijnlijk pas als je terug bent. Ik hoop dat je een onwijs gave tijd hebt gehad en dat je heel veel genoten hebt. Ik heb er alle vertrouwen in dat je fantastische foto's zult maken. Ik ben positief jaloers op je. Het lijkt me echt geweldig wat jij nu aan het doen bent... een heuze fotoreportage voor een fantastisch tijdschrift. Super joh!
Groeten,
Bianca

kokkeeri

Door: kokkeeri • Geplaatst op

Hoi Paul,
Ik heb maar 1 tip voor je. Geniet ervan!
groeten, Eric

ciske

Door: ciske • Geplaatst op

Hoi Paul
Ik wens je 'n geweldige reis, wij zijn gisteren net terug gekomen van Cambodja en Laos en willen zeker de mekong delta ook nog 'n keer gaan zien. Het schijnt ontzettend mooi zoals we de afgelopen weken vaak te horen hebben gekregen. Geniet ervan.

Groetjes Gert.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.