Dubai reisblogs

Woehoe!! Nieuwe reizen!!!

Renske bereidt zich voor Gepost op 25 mrt 101 reacties

Yesss... na tentamens een maand vakantie en dat heb ik natuurlijk weer supermooi ingevuld: een week Dubai tijdens pasen en de week erna een week naar Istanbul!! Weer helemaal nieuw voor mij, dus er valt weer van alles te ontdekken!!! Woehoe!!! Zin in!!!
Tips zijn natuurlijk altijd welkom! Aangezien ik nog niet in deze landen ben geweest en hier in deze korte tijd zoveel mogelijk uit wil halen!

En ook tips voor het zo snel en goedkoop mogelijk inplakken van foto's, want ik loop inmiddels alweer veel te ver achter!! Vind ik echt zonde, want de herinneringen moeten natuurlijk wel goed bewaard blijven!!

Renske Positie 937 (160 p.) Lid sinds 28-01-2008 Foto's en tips: 160 Blogs: 8 Fans: 1
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Safari in Masai Mara
0 0
Gepost op 28 oktober
Kenia Masai Mara NP
Volgende stop: Kenia en weeshuis
0 0
Gepost op 27 oktober
Kenia Nairobi
Duiken en snorkelen in Tofo
0 6
Gepost op 22 oktober
Mozambique Inhambane

Reacties bij deze blog

Fransvdg

Door: Fransvdg • Geplaatst op

Ik snap je blijdschap! Reizen blijft een leuke uitdaging. Ik vind het ook telkens weer een verrassing wat een nieuw land me gaat brengen. Als je tips over Dubai wilt hebben verwijs ik je graag naar de tips die ik al geschreven heb en de foto's die ik al geplaatst heb. Sharjah ligt iets verder dan Dubai, maar is een bezoek ook meer dan waard, vooral de vismarkt en het prachtige museum hebben daar indruk op me gemaakt.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.