Verenigde Arabische Emiraten Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Heb je nog vakantiegeld?

Gepubliceerd: 23 jul 2008
0

Laat je gewoon eens een hele week verwennen in het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Het kost wel wat maar je krijgt er veel voor terug...

Dit luxe weekarrangement kost je zo’n € 575.000,- Hier krijg je dan ook wel wat voor terug! Ten eerste worden jij en je reisgezel vanaf waar dan ook ter wereld naar het hotel in Abu Dhabi gevlogen. Natuurlijk zijn de tickets inbegrepen in de prijs en je vliegt ook nog eens eerste klas.

Je kamers
Bij het hotel aangekomen maak je kennis met je persoonlijke butler – die 24 uur per dag voor je beschikbaar is – en krijg je een rondleiding door je kamers die bij elkaar zo’n 680 vierkante meter in beslag nemen.

Activiteiten
Als je bent uitgekeken op je kamer en je anderhalf meter grote plasmascherm, ga je lekker diepzee vissen, golfen of duiken naar parels. Hier reis je natuurlijk naar toe met het privé-vliegtuig van het hotel.

Met BOB!
Eten en drinken kun je natuurlijk gratis in het hotel. Wil je even verderop champagne drinken? Dan pak je even de Maybach die voor je gereserveerd is. Natuurlijk is de bijgeleverde chauffeur de BOB.

Wil je alvast wat zien van de Verenigde Arabische Emiraten? Bekijk hier de reisreporter foto's.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Verenigde Arabische Emiraten artikelen
Handige Tips
Door: Yorick Lips
Uitgerust het vliegtuig in? 4x relaxen op het vliegveld

15 sep 2017, Wat doe jij op de luchthaven om de tijd te doden? Een koffietje drinken? Een tijdschriftje lezen? Of je geld uitgeven in de taxfree zaken? Wij hebben een beter idee: duik het zwembad in! Regel het zo.

0
Reisnieuws
10x de coolste rooftopbars van de wereld

08 jul 2017, Cocktails, mooie mensen en spectaculaire uitzichten. What’s not to like?! Rooftopbars schieten wereldwijd als paddenstoelen uit de grond. Wij selecteerden de indrukwekkendste.

0
Reisnieuws
7 plekken die je NIET moet bezoeken deze zomer

27 mei 2017, Je staat al zolang je je kunt herinneren te popelen om die éne highlight van dichtbij te zien. Maar als je er aankomt blijkt het een grote anticlimax. Klinkt bekend in de oren? Sla deze zeven plekken deze zomer dan over en ga voor het alternatief.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.