Umm Al Qaywayn beste reistijd

Het weer in de Umm Al Qaywayn

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de Umm Al Qaywayn te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in de Umm Al Qaywayn? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor de Umm Al Qaywayn

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de Umm Al Qaywayn:Wie een ‘hijg, kreun, puf, wat is het warm vakantie’ op prijs stelt, vertrekt tussen juni en oktober naar de Verenigde Arabische  Emiraten. Wie liever niet lamgeslagen wordt door de hitte vertrekt tussen november en april. De regen die in deze tijd valt is te verwaarlozen en eerder welkom dan vervelend.


Reisadvies Umm Al Qaywayn: is de Umm Al Qaywayn veilig?

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
6 augustus Troonsbestijging Sheikh Zayed, 2 december Nationale Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Umm Al Qaywayn

Laat kaart zien