Dubai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Goedkoop en heerlijk eten

Dubai,
Verenigde Arabische Emiraten


Veel mensen denken bij het horen van Dubai, zal wel duur zijn daar. Dat kan! Je kunt daar gerust voor honderden euro's gaan dineren in een van de vele prachtige restaurants. Heb je een wat minder ruim budget, je houdt van buitenlands eten en je bent niet vies van eenvoud en niet zo luxe uitziende gebouwen? Dan kan ik je het Pakistaanse restaurant Ravi aanraden! Er zijn drie restaurants van Ravi te vinden in Dubai. Ik ben zelf in het restaurant in de wijk Satwa geweest.

Op de weg erheen kom je even buiten de luxe van Dubai. Je hebt het gevoel ergens in India of Pakistan te zijn. De hoge torens in de verte verraden dat je nog steeds in Dubai bent. In nov jongstleden waren ze bezig met het opknappen van het restaurant. Zover ik kon zien, proberen ze er echt een sfeervol restaurant van te maken. Maar dat zul je vanaf de buitenkant op het 1e gezicht niet zeggen. De aanblik van buiten kan je doen omkeren. Maar doe het asjeblieft niet!!

Ik heb er samen met 3 andere mensen gegeten en we hebben de ober vanalles wat op tafel laten zetten. De tafel stond vol, iedereen had drinken en na afloop waren we slechts 25 euro kwijt voor z'n vieren. Het eten smaakte super!! Zelfs beter dan in Pakistan zelf heb ik van horen zegge.