Dubai

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Dubai image

Dubai

Dubai
Verenigde Arabische Emiraten
Renske

Woehoe!! Nieuwe reizen!!!

Yesss... na tentamens een maand vakantie en dat heb ik natuurlijk weer supermooi ingevuld: een week Dubai tijdens pasen en de week erna een week naar Istanbul!! Weer helemaal nieuw voor mij, dus er valt weer van alles te ontdekken!!! Woehoe!!! Zin in!!!
Tips zijn natuurlijk altijd welkom! Aangezien ik nog niet in deze landen ben geweest en hier in deze korte tijd zoveel mogelijk uit wil halen!

En ook tips voor het zo snel en goedkoop mogelijk inplakken van foto's, want ik loop inmiddels alweer veel te ver achter!! Vind ik echt zonde, want de herinneringen moeten natuurlijk wel goed bewaard blijven!!

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Woehoe!! Nieuwe reizen!!!"

  • profile image comment
    Door Fransvdg• geplaatst op 26 Mar 2010 | 07:42:21

    Ik snap je blijdschap! Reizen blijft een leuke uitdaging. Ik vind het ook telkens weer een verrassing wat een nieuw land me gaat brengen. Als je tips over Dubai wilt hebben verwijs ik je graag naar de tips die ik al geschreven heb en de foto's die ik al geplaatst heb. Sharjah ligt iets verder dan Dubai, maar is een bezoek ook meer dan waard, vooral de vismarkt en het prachtige museum hebben daar indruk op me gemaakt.

    Bericht aangepast op 08:13:22