Nemrut Dagi beste reistijd

Het weer in Nemrut Dagi

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Nemrut Dagi te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Nemrut Dagi? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Nemrut Dagi

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 


De gemiddelde temperatuur en neerslag in Nemrut Dagi:

 

Reisadvies
Voor Nemrut Dagi geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
23 april Dag van de Soevereiniteit, 19 mei Herdenkingsdag Atatürk, 29 oktober Dag van de Republiek.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Nemrut Dagi

Beste foto's & tips van Nemrut Dagi

'509870' door photofreak '509870' door photofreak

TurkijeNemrut Dagi

TurkijeNemrut Dagi

Laatste Nemrut Dagi

photofreak

De laatste van het prachtige en vooral bijzondere Nemrut Dagi. Zoals je ziet is dit gebied ook tijdens zonsondergang prachtig, ik kan dit dan ook zeker aanraden. De klim er naartoe is goed te doen. De afdaling vind ik wat spannender want het is behoorlijk steil en met kiezelstenen dus je glijdt gemakkelijk uit.

'509660' door photofreak '509660' door photofreak

TurkijeNemrut Dagi

TurkijeNemrut Dagi

2 fotomodellen tijden

photofreak

Het is een klim om naar boven te komen en je kan je door deze knuffels laten dragen. Daar ben ik zelf geen voorstander van maar ik kan me indenken dat mensen die slecht ter been zijn dit wel doen. Ik zie ze liever als fotomodellen voor een prachtige zonsondergang.

'509510' door photofreak '509510' door photofreak

TurkijeNemrut Dagi

TurkijeNemrut Dagi

Fotomodel tijdens...z

photofreak

Wat een heerlijke plek om van de zonsondergang te genieten. En als er dan ook nog een vriendelijke man voorbij komt die het plaatje af wil maken dan ben ik helemaal blij.

Laat kaart zien