Efeze malaria

Is er malaria in Efeze en wat zijn de malaria gebieden Efeze? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Efeze, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Efeze. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Efeze verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Efeze om te zien of jouw Efeze reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Efeze is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Efeze

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Efeze.  

Informatie over Efeze

Beste foto's & tips van Efeze

'380444' door gerardmeuffels '380444' door gerardmeuffels

TurkijeEfeze

TurkijeEfeze

Efeze (Ephesus) Groot

gerardmeuffels

Efeze(Ephesus) is een van de vele archeologische overblijfselen gelegen bij de stad Selçuk.Het is een oude stad met Griekse en Romeinse invloeden. Op de foto het indrukwekkende Grote Theater waarschijnlijk een van de grootste openluchttheaters uit de oudheid met ongeveer 24.000 zitplaatsen en steile tribunes. Het is gebouwd in de Helenistische periode gehouwen vanuit de berg Pion. Door de Romeinen is deze later gerenoveerd.

'500100' door wisseschout '500100' door wisseschout

TurkijeEfeze

TurkijeEfeze

De bibliotheek van...

wisseschout

Het is vroeg in de morgen en alleen een kat [ die worden hier gevoerd ] loopt er rond. Op de achtergrond de bibliotheek van Efeze waar ooit 12.000 perkamentrollen lagen die beschermd werden tegen vocht door dubbele muren te bouwen.

'330367' door Aru '330367' door Aru

TurkijeEfeze

TurkijeEfeze

Bibliotheek van Celsu

Aru

De Bibliotheek van Celsus is een Romeins mausoleum en bibliotheek in de antieke Grieks-Romeinse stad Efeze. De bibliotheek is gebouwd tussen 114 en 125 na Christus.

Laat kaart zien