Adana malaria

Is er malaria in Adana en wat zijn de malaria gebieden Adana? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Adana, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Adana. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Adana verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Adana om te zien of jouw Adana reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Adana is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Adana

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Adana.  

Informatie over Adana

Beste foto's & tips van Adana

'424572' door broekhuizen '424572' door broekhuizen

TurkijeAdana

TurkijeAdana

Spelend kind staat op

broekhuizen

Turkse kinderen spelen buiten, waar van er een op een oude verroeste auto staat die in een mooi landschap staat in de buurt van Adana.

'425164' door broekhuizen '425164' door broekhuizen

TurkijeAdana

TurkijeAdana

Turkse moskee bij...n

broekhuizen

foto van een binnenplaats van een moskee in de nacht, verlicht met het bestaande kunstlicht en maan licht in de boort van de plaats Adana

Laat kaart zien