Nagqu vaccinatie

Ga je op reis naar Nagqu, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Nagqu. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Nagqu en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Nagqu kan namelijk van gebied tot gebied in Nagqu verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Nagqu nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Nagqu.  

Informatie over Nagqu

Beste foto's & tips van Nagqu

'213266' door FRIEDAJANSEN '213266' door FRIEDAJANSEN

TibetNagqu

TibetNagqu

Tibetaanse monnik

FRIEDAJANSEN

Een Tibetaanse monnik aan het verplicht lezen van bepaalde teksten. De boeken zijn niet gebonden en worden als een pakketje in een doek opgeborgen. Na het lezen ervan moeten zij weer herlezen worden...deze oude man zal dat dus al wel heeeeeel vaak gedaan hebben. Op de voorgrond de bekende thermosfles met Yak-thee.

'556908' door Huff '556908' door Huff

TibetNagqu

TibetNagqu

Oude deur.

Huff

In de Yokhang tempel zijn de oude deuren te bewonderen. Vooral als ze er nog een mooie kwast aan hangen en uit deze deur komt ook nog een Tibetaanse vrouw met een thermosfles met jakboter, om de eeuwig brandende boterkaarsjes bij te vullen.

Laat kaart zien