Nagqu beste reistijd

Het weer in Nagqu

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Nagqu te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Nagqu? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Nagqu

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Nagqu:Tibet kan vanwege de grote hoogte het best bezocht worden in de zomer omdat de temperatuur dan het meest aangenaam is. Het is er dan warm, droog en zonnig. Aangezien de zomer ook de drukste tijd is, is de beste reistijd mei, juni en september.


Reisadvies
Voor Nagqu geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
1 januari nieuwjaarsdag, 1 mei Dag van de arbeid, 4 mei Dag van de jeugd, 1 juni Dag van het kind  

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.

Informatie over Nagqu

Beste foto's & tips van Nagqu

'213266' door FRIEDAJANSEN '213266' door FRIEDAJANSEN

TibetNagqu

TibetNagqu

Tibetaanse monnik

FRIEDAJANSEN

Een Tibetaanse monnik aan het verplicht lezen van bepaalde teksten. De boeken zijn niet gebonden en worden als een pakketje in een doek opgeborgen. Na het lezen ervan moeten zij weer herlezen worden...deze oude man zal dat dus al wel heeeeeel vaak gedaan hebben. Op de voorgrond de bekende thermosfles met Yak-thee.

'556908' door Huff '556908' door Huff

TibetNagqu

TibetNagqu

Oude deur.

Huff

In de Yokhang tempel zijn de oude deuren te bewonderen. Vooral als ze er nog een mooie kwast aan hangen en uit deze deur komt ook nog een Tibetaanse vrouw met een thermosfles met jakboter, om de eeuwig brandende boterkaarsjes bij te vullen.

Laat kaart zien