Tibet Artikelen & Blogs

Reisnieuws
7 landen die niet echt bestaan. Unieke reiservaring!

24 feb 2017, Buiten de gebaande paden treden? Met deze zeven landen die niet officieel worden erkend gaat dat zeker lukken!

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Stap in de auto en ga! 3x Avontuurlijkste autoreizen

24 jan 2017, Amazon Adventures zet avontuurlijke autoreizen uit aan of náár de andere kant van de wereld. Nieuw is de Transasia Classic, van Amsterdam naar China en terug! Om je een idee te geven… Dit staat er op de planning.

1
Reportage
Dit is de meest afgelegen plek ter wereld

09 aug 2015, Je bent er zo’n drie weken onderweg om een aanzienlijke stad te bereiken en zelfs het laagste punt is nog vier kilometer hoog.

1
Reisnieuws
Door: Luc Bierman
Tibet dicht voor toeristen

23 sep 2009, Wie van plan was om binnenkort een tripje naar Tibet te maken, kan maar beter een alternatief reisplan bedenken. Tibet sluit de komende twee weken de deuren.

0
Reisnieuws
Meest afgelegen plek op aarde

26 apr 2009, De moeilijkst bereikbare plek op aarde ligt op de Tibetaanse hoogvlakte. Vanuit dit berggebied duurt het drie weken om naar de dichtstbijzijnde steden Lhasa of Korla te reizen. Het grootste gedeelte van die reis moet te voet worden afgelegd.

0
Reisnieuws
Tibet weer veilig

06 apr 2009, Reizen naar Tibet kan weer! China had het aantal bezoekers beperkt, maar sinds deze week legt het land je geen strobreed meer in de weg als je naar Tibet wilt afreizen.

0
Reisnieuws
Himalaya Filmfestival

09 feb 2009, Denk je bij de Himalaya-regio aan strijdende burgers of aan oude mannen die wijze levenslessen geven? Bezoek dan het Himalaya Filmfestival op 14 en 15 februari 2009 in Amstelveen en laat de unieke diversiteit van dit gebied je vooroordelen wegnemen.

0
Reisnieuws
Examen voor Tibet monniken

13 jun 2008, Tibetaanse monniken moeten drie maanden na de anti-China protesten een examen afleggen om monnik te mogen blijven. De monniken zijn hard aan het studeren voor de examens die mogelijk in september plaatsvinden.

0
Reisnieuws
Nieuwe voetafdrukken 'Yeti'

03 dec 2007, Er zijn weer nieuwe bewijzen gevonden voor het bestaan van de Yeti, oftewel de Verschrikkelijke Sneeuwman in de Himalaya. Dit maakte Josh Gates, presentator van het avonturenprogramma ‘Destination Truth’, bekend.

0
Reisnieuws
Milarepa moet je zien!

01 nov 2007, Vandaag gaat de inspirerende film Milarepa in première. De film voert je naar het Tibet van de elfde eeuw, met beelden van prachtige landschappen en unieke leefwijzen. Grote kans dat je na het zien van de film een retourtje Tibet boekt!

0