River Kwai

Over de River Kwai vind je de bekende brug waarover de zogenoemde Dodenspoorlijn loopt, vernoemd naar het feit dat tijdens de bouw van de brug vele arbeiders omkwamen. Deze brug is vooral bekend van de speelfilm The Bridge on the River Kwai. De opnames voor deze film vonden echter niet op deze locatie plaats en het verhaal is slechts losjes op de werkelijkheid gebaseerd. Toch trekt het gebied jaarlijks vele toeristen.

Informatie over River Kwai

Beste foto's & tips van River Kwai

'293836' door primavera31 '293836' door primavera31

ThailandRiver Kwai

ThailandRiver Kwai

Bamboo rafting op de.

primavera31

Heerlijk rustgevend dat bamboo raften op de rivier Kwai. deze man's zijn tattoo's vertelt zijn levensverhaal en wou hem absoluut als voorgrond in mijn foto vangen.

'488409' door Jeanne '488409' door Jeanne

ThailandRiver Kwai

ThailandRiver Kwai

De waterfall Sai Yok

Jeanne

Sai Yok National Park is de thuisbasis van bergen, watervallen en grotten. Het is een onderdeel van het Westerse Bos Complex, een bescherm gebied. Een mooie wandelomgeving waar de lokale mensen ook graag komen als ze vrij zijn. De waterval is niet alleen mooi maar kan ook praktisch zijn!!

'316395' door LRison '316395' door LRison

ThailandRiver Kwai

ThailandRiver Kwai

Vissen en zwemmen

LRison

Op een platvorm in de river Kwai gingen deze jongens vissen,de hengel uitgegooit,maar wachten op vis was er niet bij er werd uitgekleed en ze gingen lekker zwemmen,of er ook nog wat gevangen werd heb ik niet gezien.

Laat kaart zien