Phuket reisblogs

voorbereiden

paulroosdorp bereidt zich voor Gepost op 28 jun 091 reacties

We zijn nu inmiddels met z'n vieren. Ik, samen met mijn schatje en onze 2 kinderen van 2 jaar en 9 maanden. We wilde in eerste instantie eens wat anders dan wederom naar Thailand, dus hebben we gekeken en gezocht en wilde graag naar Hawaii. Na wat gepuzzel hadden we een mooie vlucht naar L.A. gevonden en boekte gelijk omdat de prijs gunstig was.

Vervolgens kregen we de mogelijkheid om er even een weekje met z'n tweeen weg te gaan.... Was erg lekker maar mocht niet te duur zijn. Dus gingen we zoeken en zijn toen een week naar Cancun Mexico gegaan. Heerlijke kunnen uitrusten na alle beslommeringen en drukte van de bevalling alleen was er 1 grote tegenvaller na de vakantie.... de Amerikanen.... Wat hebben wij ons af en toe geergerd aan die mensen en de invloed op het toerisme. Overal fooi, altijd hard roepen (lees schreewen) en drinken tot ze erbij neer vallen. En wij wilde naar Hawaii.... Amerika.... mmmmmm...... Was misschien toch niet wat we wilde. Wij wilde rust, oprechtheid en natuurlijk schoon.

Na wat gestoei, geknoei en rekenwerk besloten om niet ta gaan. Laat Hawaii maar even voor wat het is en we gaan weer lekker naar het vertrouwde Thailand. Vlucht omboeken kon niet meer, die waren we kwijt, inclusief het geld voor 4 personen....

We wilde wel weer naar The Racha, al 2 keer geweest en nog steeds trekt het ons. prachtig eilandje en eveneens zo'n prachtig resortje. (Small luxury Hotel).
Verder gezocht, want we gaan lekker aso 4 weken lang, uitgekomen bij The Chava, ook zo'n heerlijk plekje.
Ook weer terecht gekomen bij The Park 9. Een appartement complex cq hotel op 20 minuten rijden van de luchthaven van bangkok waar je voor 80 euro een 150 m2 luxe appartement hebt! Ik raad m iedereen aan als je aankomt op Bangkok!

De kriebels zijn weer goed op gang en September kan niet snel genoeg beginnen! Sawadee!

paulroosdorp Positie 15573 (0 p.) Lid sinds 16-03-2009 Foto's en tips: 10 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

pkoelewijn

Door: pkoelewijn • Geplaatst op

Wat jammer dat je Hawaii hebt laten vallen vanwege je ervaringen met Amerikanen in Cancun. Geloof me: de Amerikanen in Hawaii zijn voor het merendeel heel aardige, beschaafde en behulpzame mensen. Patjepeeerige reizigers zul je ook op Phuket tegenkomen...

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.