Oostkust Thailand reisblogs

Ko Tao naar Bangkok

jbbtangelder was er (tot 12 aug 2009) Gepost op 24 sep 090 reacties

We zouden worden opgehaald, maar er kwam een busje maar was niet voor ons. Wij wachten en wachten, en uiteindelijk kwam er iemand. We hadden de boot nog net optijd gehaald. We gingen met een snelle catamaran en zouden er 1 ½ uur over doen. We hebben ook weer relax gezeten in de VIP ruimte..
Aangekomen op Ko Tao was een taxi weer snel geregeld naar ons verblijf het AC resort. We kwamen daar en het was erg groot, en we werden begeleid naar onze kamer. Dit was erg netjes en verzorgd.
We hebben ons omgekleed wat gegeten en zijn op het strand gaan liggen.. ook hier was er weer mooi water. Ook hebben we voor de volgende dag een snorkeltrip geboekt en het vervoer richting onze laatste bestemming Bangkok.
;s Avonds hebben we bij ons resort in het cafe gezeten aan het strand.. Dit hadden ze mooi versierd met vlaggen en vuurkorven. Ook was er een jongen die allerlei trucjes met vuur deed. Erg mooi.. Nou de volgende dag was het ontbijten en verzamelen voor de snorkeltrip. Dit was erg mooi, omdat we op verschillende locaties rond het eiland zijn gestopt. Het koraal was erg mooi en mooie vissen gezien.
De laatste stop was bij het eiland Ko Nangyuan. Dit waren eigenlijk 3 eilandjes verbonden door een zandstrand.. erg apart en super mooi.
Je kon naar boven om een mooi uitzicht te krijgen en de eilanden in zijn geheel te zien.
Vanaf daar gingen we weer terug naar ons strand en verblijf..
’s Avonds zijn we nog even naar het uitgaan/winkel gedeelte gegaan.. we liepen langs een engelse kroeg wat bomvol zat, en waar ze de oefenwedstrijd Nederland engeland uitzonden. Hier hebben we de wedstrijd bekeken..
Nou daarna nog wat gewinkelt en toen naar het appartement. Om vervolgens de volgende dag te vertrekken met de boot richting Chumphon. Tijdens het wachten op de pier hebben we nog een aantal Nederlanders ontmoet die ook met dezelfde boot gingen. Een meisje ging ook naar Bangkok dus zijn met haar opgetrokken tot Bangkok. Aangekomen in Chumpon was het wachten op de bus. Uiteindelijk in de bus was het relax.. we hadden enorm veel ruimte en konden films kijken onderweg.. we zaten ook 8 uur in de bus.

jbbtangelder Positie 771 (235 p.) Lid sinds 12-01-2009 Foto's en tips: 27 Blogs: 7 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

van Singapore naar KL
0 1
Gepost op 30 september
Maleisië
Singapore
1 0
Gepost op 29 september
Singapore Singapore
Dubai
0 1
Gepost op 25 september
Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.