Oostkust Thailand

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Oostkust Thailand image

Oostkust Thailand

Oostkust Thailand
Thailand
Elstijssen

Yes!

Morgenochtend worden we om 8.00 opgehaald en naar Chiang Mai gebracht. Een rit van 15 uur en nog langer dan de vliegtijd, maar we kunnen naar huis en dat is het belangrijkste. Als alles volgens planning verloopt vertrekken we 04.10 vanaf Chiang Mai en zijn we donderdagmorgen ergens tussen 10 en 11 weer in Nederland. Een heerlijke gedachte!
Vannacht worden de vliegvelden in Bangkok weer vrij gegeven. De berichten over wanneer er gevlogen wordt verschillen nogal. De datum van 15/12 wordt herhaaldelijk genoemd. Ook horen we berichten dat vanaf 4/12 er weer inkomend verkeer mogelijk is.
Hier in het resort ontstaat wel een troosteloze sfeer. Er zijn nog maar heel weinig gasten. Eén restaurant is al dicht en in het restaurant waar je 'n week geleden nog moest reserveren, waren vanavond nog maar 5 tafeltjes bezet. Veel personeel is ook weg. Het is vreselijk sneu voor al die mensen, die voor hun brood op de plank afhankelijk zijn van het toerisme.
Oh ja, vergeet ik steeds te melden. Ben nog nooit ergens geweest waar zoveel beugelbekkies rondlopen. Het lijkt wel of het personeel korting krijgt of verplicht wordt naar de orthondontist te gaan. Het is echt heel opvallend.
Als het goed is wordt dit mijn laatste blog vanuit Thailand. Bedankt voor jullie reacties en medeleven, lieve groeten en tot in Nederland! Els
PS Margo als we vast komen te zitten in Chiang Mai, neem ik meteen contact met je op, zodat je me uit de brand kunt helpen.