Noordoost Thailand

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noordoost Thailand image

Noordoost Thailand

Noordoost Thailand
Thailand
Ciske

Eindelijk is het bijna zover !

De DTP spuit is nog snel gehaald want die was verlopen. Het notitieblokje ligt op tafel en elke keer als ik denk "dat mag ik niet vergeten " schrijf ik het op. Een klein arsenaal aan kattenvoer is ingeslagen zodat onze 4 poezen goed verzorgd worden.
En nu is het bijna zover. Op donderdag 27 Januari vliegen we om 14.00 u. naar Bangkok , hier hebben we na 4 uurtjes wachten een overstap naar Chiang Rai. In Chiang Rai hebben we een hotel geboekt voor 3 nachtjes. de rest van de reis hebben we als volgt gepland ; 'n paar nachtjes golden triangle dan met de bus naar Lampang van daaruit gaan we naar Nan dus echt aan de grens met Laos waar veel hill tribes wonen. De reis wordt dan vervolgd naar Sukhothai of Phitsanulok.
Het ligt eraan hoeveel dagen we hier nog over hebben anders gaan we nog even in Loei kijken. Daar vandaan gaan we naar een klein plaatsje op 'n uurtje onder Khon Kaen waar 'n kennis van ons woont. Hier blijven we 'n paar dagen en willen daar Hans z'n verjaardag vieren.
Op 16 Februarie vliegen we dan van Khon Kaen terug naar Bangkok , stappen daar over op 'n vlucht naar Koh Samui.
Hier gaan we dan nog 'n weekje onder een palmboom liggen om uit te rusten.
Als mijn nieuwe heup het toelaat willen we ons aan deze route vasthouden , maar als het minder gaat korten we de route gewoon in.
Ik heb er ontzettend veel zin in en ik wil als de tijd het toelaat jullie van onze avonturen via RR blogs op de hoogte houden.