Ko Samui

Cambodja, here we come

yo-han was hier op 2008-06-19 Gepost op: 2011-02-04 0 reacties.
Het was een prachtige afsluiting van onze rondreis door Thailand welke nu al veel te kort heeft geduurd. De Fullmoon party op Ko Pah Ngan was geweldig en we hebben samen met Paul en Fransje dan ook keihard gefeest. Zo'n 5 tot 10 duizend mensen waren getuige van dit bijzondere spektakel op Haadrim beach waar we werden vermaakt door talloze dj's en thaise mannen die enge dingen deden met vuur.

Zoals we eerder al van Paul en Marlies hoorden kon je hier emmers kopen gevuld met drank. Eentje bleek meer dan genoeg want het moet natuurlijk allemaal wel leuk blijven...

Dinsdag samen met onze vrienden voetbal zitten kijken in een lokale bar met 5 schermen, gister de hele nacht gefeest. Dit lijkt ons een prima afsluiting en we kijken uit naar Cambodja. Morgen vertrekt de taxi om 4:30 en hopen rond etenstijd aan te komen. We worden opgewacht door onze eerste cambodjaanse vriend die enorm met ons begaan lijkt en ons komt helpen om de hectiek van Siem Reap te overleven.

We zijn benieuwd! Jullie horen snel van ons en zullen we de eerste foto's van Ankor Wat en Ankor Thom aan jullie presenteren.
0
0
Alle blogs van yo-han
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.