Chiang Mai reisblogs

Taipusam

gorke is er nu(tot 15 feb 2009) Gepost op 15 feb 0916 reacties

Na een uitstapje van twee dagen met onze vrienden zijn we weer terug in ons hotel in Chiang Mai. Ik zit te genieten van het zonnetje en bedenk me net dat het alweer een week geleden is dat we de Taipusam hebben mee gemaakt in Kuala Lumpur. Wat heeft dat een indruk achter gelaten zeg dit had ik nooit verwacht wat een spectakel. Om vijf uur die ochtend was ik al wakker ik was toch wel een beetje nerveus want 1 miljoen mensen bij elkaar dat gaat je niet in de koude kleren zitten. De optocht begon s,morgens rond 7 uur en was om 12 uur die nacht weer afgelopen. Honderden mannen en ook vrouwen waren gespiest en hadden haken in hun rug met daaraan fruit zoals limoenen en sinaasappelen ook werden karren getrokken door mannen met haken door hun rug. Ik kan het niet echt goed omschrijven dit moet je gezien hebben. We hebben ongeveer 400 fotos van dit festival gemaakt, ik laat het jullie volgende week wel met fotos zien dan krijgen jullie ook een beetje de indruk hoe er het daar aan toe ging. Ik ga nog even lekker met een biertje op ons terras nagenieten. Voor jullie allen de groeten vanuit een zonnig Thailand.

Groetjes, Margo

gorke Positie 76 (24123 p.) Lid sinds 13-09-2007 Foto's en tips: 1600 Blogs: 29 Fans: 73
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Christmas Eve at Sunny`s place
4 16
Gepost op 25 december
India Odisha
Nieuwe spelregels voor Columbus - deel 2
0 8
Gepost op 03 april
Nederland Utrecht

Reacties bij deze blog

sidonius

Door: sidonius • Geplaatst op

Hallo Margo,

Klinkt heftig, maar ook wel weer relaxed met zo'n biertje en zonnetje. Er zijn wel eens foto's geplaatst van die haken tijdens een festival op Sri Lanka, dus ik ben benieuwd naar jouw foto's. Een miljoen mensen, dat is niet in beeld te brengen! Goede reis terug, FRansje

Coine Wijngaarde

Door: Coine Wijngaarde • Geplaatst op

Hallo Margo.....

Wat een indrukken ben je weer rijker !
Het lijkt me geweldig..... heerlijk hoor en nu even bij komen op een terrasje in Chang Mai om eens wat te noemen...das nog eens nagenieten !
Ben zo benieuwd naar je foto's...wat leuk trouwens is zag een foto van je staan in de colombus tijdschrift - magazine met nog een paar anderen bekenden van de site .. leuk hoor !

Fijn dagen nog en alvast een goede terugvlucht toegewenst.

Sawasdee Ka....Corine

pdanielse

Door: pdanielse • Geplaatst op

Hallo,
Ik lees je Blog net pas, maar iedereen heeft alles al zo'n beetje gezegd. Leuk hoor en ik wist niet eens jij zo'n SM liefhebber was.......nou zo hoor je nog eens wat.
Geniet nog even, we zien je graag terug!
Pedro

Dapau

Door: Dapau • Geplaatst op

Weet niet of we benieuwd zijn naar die haken... maar PROOST!

ingrover

Door: ingrover • Geplaatst op

Hoi Margo en Joop,

Wat bijzonder dat jullie daar geweest zijn zeg.Dit lijkt me een wel heel bijzonder festival om mee te maken,wel een beetje angstaanjagend hoor!Konden jullei er wel goed tegen?
Geniet nog even lekker daar!

groetjes!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.