Centraal laagland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Centraal laagland image

Laatste dag in ElephantsWorld

Centraal laagland
Thailand
Jeanique

Laatste dag in ElephantsWorld

21-10-2013

Het zit er al weer op; vandaag was het onze laatste dag in ElephantsWorld. We mochten daarom nog één keer lekker de toerist uithangen, meedoen met de tour en de olifanten verzorgen. Natuurlijk hebben we voor de laatste keer ook nog eens weer flink wat foto's gemaakt, die jullie bij deze blog kunnen bekijken.

Rond een uur of vier in de middag kwam dan toch dat afscheid. Rugzakken in de auto, iedereen gedag zeggen en alle olifanten nog een laatste knuffel geven. Het was ontzettend moeilijk om deze bijzondere plek achter ons te laten. Wat we de afgelopen maand hebben meegemaakt, vergeten we de rest van ons leven niet. ElephantsWorld heeft onze harten gestolen.

Het tweede deel van onze reis lonkt. Ons reisplan is als volgt: met de ElephantsWorld taxi naar het busstation van Kanchanaburi, met de streekbus naar Ratchaburi City en vanuit daar met de nachttrein naar kustplaats Chumphon voor de veerboot naar duikeiland Koh Tao. Volgens ons reisschema is het om 16:00 uur tijd om uit ElephantsWorld te vertrekken, zodat we de volgende ochtend om 9:45 de haven van het eiland binnen kunnen varen.

Foto's

ff24d.jpg
ff24d.jpg
Jeanique
242d4.jpg
242d4.jpg
Jeanique
56904.jpg
56904.jpg
Jeanique