Bangkok reviews

Kies een categorie

Stad
Highlight
Activiteit
Excursie
Fietsroute
10
Bangkok (Thailand)
Columbus factor
Veel toeristen, maar nog te doen
silvija was hier in april 2017

Eerste kennismaking met Azie en ben onovertroffen verliefd! Met name de levensinstelling van de mensen, de vriendelijkheid, het gevoel , de kleuren de blijheid ,het grote respect, ik ben tot leven gekomen in Thailand..een fantastisch land waar naast de toeristische plekken ook nog ontzettend veel plekken zijn om te ontdekken, pak een taxi en laat je rondrijden! Word uitgenodigd bij de locals, ontdek diep in de jungle een stille bijna macabere gedenkplaats voor een neergestort vliegtuig..het is een fantastisch land!

vrijheid , alles kan en alles mag
toeristisch
Review geplaatst op 06 juni, 2017 Stad
9
Bangkok (Thailand)
Columbus factor
Gebaand pad, maar toch rustig
DVreede was hier in augustus 2015

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en dat is ook wel te merken. Wat een verkeer en bedrijvigheid. Een en al drukte. De mensen wonen en werken veelal op dezelfde plekken. Privé en werk wordt in ieder geval niet echt gescheiden gehouden. De mensen zijn redelijk vriendelijk, maar zodra het om geld gaat dan weet ze wel hoe ze je moeten belazeren. je spreekt met 1 persoon, maar ze spelen allemaal samen onder 1 hoedje. Vaak gaat het maar om +/- 0,50 cent, maar dat is voor daar veel geld. Verder is het eten in de restaurants heerlijk. Op straat eten is niet verstandig. Het is een warme drukke stad. als je de drukte even wilt ontwijken dan moet je de lucht in(Sky tower) of het water op (bootje varen). Dit laatste is echt een aanrader! Je ziet de stad dan van een heel andere kant. Prachtig!

Heerlijk eten Vriendelijke mensen boottocht Fietstocht
Drukte Oplichterij bij taxi enz Onhygiënisch
Review geplaatst op 12 januari, 2017 Stad
7
Fietsen door Bangkok met Co van Kessel (Thailand)
Columbus factor
Veel toeristen, maar nog te doen
MirjamvanHoek was hier in juli 2013

Hoewel Bangkok massaal bezocht wordt door toeristen, is fietsen met Co van Kessel een leuke manier om de stad te verkennen. Je wordt met de fiets door de stad begeleid, waardoor gevaarlijke verkeerssituaties zoveel mogelijk worden voorkomen. De drukte in de stad zorgt voor een spannende en onvergetelijke ervaring. Wanneer je de grootste drukte gepasseerd bent, fiets je door de smalle straatjes langs Thaise huisjes en tuintjes en dwars tussen alle locals door. Dit geeft een mooi beeld van hoe de Thai leven en doen je het massatoerisme van de stad even vergeten. Tijdens een fietstocht heb je alle tijd om van de stad en haar inwoners te genieten. Ze zeggen natuurlijk niet voor niets dat Thailand het land van de glimlach is. Bij de Thai ben je meer dan welkom en ze vinden het dan ook geen probleem dat je even bij ze binnen kijkt.

Gastvrijheid en vriendelijkheid van de Thai. Goede manier om veel van de stad te zien.
Wennen aan links fietsen icm verkeersdrukte Bangkok is erg toeristisch
Review geplaatst op 04 december, 2016 Activiteit Fietsroute Excursie Highlight
9
Railay (Thailand)
Columbus factor
Gebaand pad, maar toch rustig
JMoerkens was hier in januari 2010

Railay Beach (soms ook wel Rai Leh genaamd) is een volledig door krijtrotsen ingesloten droomstrand, alleen per boot te bereiken. Wanneer je de plek vanaf de oceaan nadert, zul je zonder twijfel versteld staan van de pracht van deze baai. De krijtrotsen torenen hoog uit boven het fijne zandstrand, en het weelderig groen maakt het geheel nog paradijselijker. We hebben het hier wel over Railay West, want het verschil met Railay Oost had niet groter kunnen zijn. Slechts gescheiden door een strook palmtuinen met resort erin, en een winkelstraatje, vind je aan de oostkant een drassig strand met mangrovebomen. Het doet wat troosteloos aan. Toch is ook deze kant de moeite van het bezoeken waard, want de sfeer is er super. Er zijn strandtenten met hangmatten, loungekussens, cocktails en reggaemuziek. Hier wordt het enige nadeel van Railay, dat het inmiddels redelijk ontdekt is door toeristen, eigenlijk ook wel weer een voordeel. Want het type mensen dat het aantrekt is erg laidback en openminded, waardoor de sfeer op de stranden heel gemoedelijk is. Voor het échte bounty-gevoel moet je op het westelijke strand zijn, zoveel is duidelijk. Hier gaat ook elke avond de zon op spectaculaire wijze onder. Er zijn ook aan deze kant enkele prima restaurants pal aan het strand te vinden. Vergeet niet ook even richting het waanzinnige strand Ao Phra Nang te lopen, eveneens een klasse strand op een half uurtje lopen. Ik overnachtte in Sand Sea Resort, in een eenvoudige bungalow in een palmentuin.

Droombaai alleen per boot te bereiken Prachtige zonsondergangen Laidback vibe onder bezoekers Goede betaalbare resorts Ao Phra Nang is om de hoek
Is inmiddels wat bekender geworden
Review geplaatst op 24 oktober, 2016 Highlight
  • Pagina 1 van de 1