Bangkok reisblogs

Thailand, Bangkok

JHulst was er (tot 17 jun 2012) Gepost op 17 jun 122 reacties

Dag lieve mensen!

Super bedankt voor jullie toffe reacties!

Na het fantastische fijne mooie intensieve bezoek aan Bhutan, waren we toch wel even toe aan "vakantie" tijdens onze geweldige reis! We hebben een paar dagen rust gehouden in Bangkok, Thailand. Het land waarin 7 jaar geleden onze plannen voor een lange rondreis zijn ontstaan. Super leuk om weer ff terug te zijn! Waar we destijds niet aan toe kwamen, " the floating market", hebben we nu maar gedaan, lekker uitwaaien op t water in " the longtaleboat. Heerlijk, wat zijn we toch bevoorrecht en wat hebben we een goede keus gemaakt, door 4 maanden te gaan rondreizen! Na wat dagen te hebben gechilled en een aantal buckets bacardi-cola verder, was het tijd om weer wat te ondernemen!, het begon weer te kriebelen.
11 juni j.l. om 04:45 met kater!, de tuk-tuk naar het main station Hualampong gepakt. Vanaf hier vertrok de trein om 05:55 naar Aranyaprathet voor 48 baht, geen geld.!Met kater was het een lange zit, we kwamen na wat vertraging om 12:15 aan. Vanaf daar pak je de tuk-tuk naar de official border. Je dient je hier niet in te laten palmen door vervelende travelagencies die je van alles willen aansmeren voor veel teveel geld. Eigen weg/kop volgen en met wat tempo kun je je binnen een uur laten afmelden in Thailand en met een visa voor $20,= in Cambodja aanmelden! Hoera de grens over en op naar het volgende avontuur Cambodja!
Het waren 3 heerlijke vakantie dagen in Thailand!

JHulst Positie 30449 (0 p.) Lid sinds 29-10-2010 Foto's en tips: 25 Blogs: 14 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Vanuatu Efate en Tanna
0 2
Gepost op 13 augustus
Vanuatu
Pacific Art Festival 2012 en Malaita
0 3
Gepost op 20 juli
Salomonseilanden Honiara
Vervolg:Australie Queensland Rondtrip 17 dagen met campervan
2 5
Gepost op 09 juli
Australië Queensland

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Howdy travellers!,

Als ik het zo allemaal lees heb ik echt ff zin om terug te gaan, maar goed dat komt wel weer....
Mooi dat jullie ook zo genoten hebben, het idd toch echt uniek daar of wat!?
Hoop dat het wrakke nekje de trip(s) over die fantastische wegen een beetje goed doorstaan heeft, en anders gewoon lekker afkeggen met je roze vriendjes van 500 mg ;)
Nou, jullie zullen nu wel aan het strand liggen ergens aan de zuid kust, of alweer vertrokken richting Oz?
Anyway, we spreken mekaar wel weer. Sms maar ff voor een skype date.
Xx van ons

Door: • Geplaatst op

Wauw, wat een enorme bult aan mooie reisverhalen hebben jullie nu al, amper op de helft! Bij ons is het voetbalgeweld vrij tragisch geindigd, dag oranje zooi, allemaal de vlaggen weer binnen halen, einde verhaal!! Super om jullie verhalen te lezen, misschien ook al stiekem uit een thaaise sloot gedronken om die lifestraw te testen? Zijn benieuwd of hij zijn werk goed doet, of dat je een week op een cambodjaans toilet moet doorbrengen, haha. Veel plezier verders! Groeten uut zwolle

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.