Bangkok

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bangkok image

Bangkok

Bangkok
Thailand
Kellen

Bangkok moe

Bangkok moe....

huh Bangkok nu al zat??!!!!?.....yep dat zijn wij! Het is niet onze stad, dat wisten we van te voren al, maar nu we hier zijn wordt het alleen maar bevestigd. De sfeer, de drukte (vooral toeristen) maar vooral dat de Thaise mensen je (bewust) willen afzetten. Gisteren tot 2 keer toe gehoord dat zowel Koninklijk paleis als Wat Po gesloten zouden zijn......nou niet dus. TukTuk rechtstreeks naar hotel met (commerciele) stop kost 20 bath maar rechtstreeks zonder stop kost 80 bath......

Maar genoeg gezeur, er zijn gelukkig ook nog een hoop leuke dingen!
Gisterochtend goed aangekomen, alles ging goed, hotel konden we helaas nog niet in, dus maar gelijk de stad in. Was wat dat betreft wel goed voor onze jetlag. Koninklijk paleis bezocht, geen idee of er het woord overweldigend ook een trap heeft, maar het was zelfs meer dan dat. Van daaruit richting Wat Pho, een tempel met een liggende gouden boedha van 45 meter lang, heel bijzonder!
Verder eigenlijk niets uitgespookt, beetje gezwommen (jajajaja ons hotel heeft zwembad op het dak) en gegeten.

Vandaag uitgeslapen (na 12 uur slapen werden we eindelijk wakker OEPS!). Boottocht over de river gemaakt, Wat Arun (een oude tempel) en nog een andere Wat bezocht.
Nu is verder het wachten op de treinreis. Vanavond om 10 uur gaan we met de slaaptrein naar Chiang Mai. Van daaruit proberen we de grens over te gaan naar Laos.