Bangkok Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Kedeng door Bangkok

Gepubliceerd: 21 jul 2009
3

En wij maar denken dat in Nederland gebrek aan ruimte is! Deze trein dendert dwars door een marktplaats heen. De marktlieden lijken zich er echter niet aan te storen. Het gevaarte is nog geen seconde voorbij en de kraampjes staan weer klaar voor gebruik.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Thailand artikelen
Handige Tips
Slow travel in the city. Zo onthaast je in 11 wereldsteden

15 aug 2017, Slow travel staat volledig in het teken van innerlijke rust. Je maakt je niet druk om to-dolijstjes met highlights, maar je blijft wat langer op één plek om je te verdiepen in de bestemming en haar bewoners. Wij helpen je op weg in elf wereldste...

0
Reisnieuws
Budget tripje in Europa? De 8 beste budget airlines

13 mrt 2017, Nergens ter wereld heeft de opkomst van budgetvluchten het reizen zó beïnvloed als in Europa. Adviesbureau Skytrax stelde een top 8 samen van Europa's beste budget airlines, gebaseerd op beoordelingen van passagiers.

0
Reisnieuws
De 8 heetste en koudste bestemmingen op aarde

20 jul 2016, De deur van het vliegtuig gaat open, je stapt uit en de warme lucht komt als een klap binnen. Het zweet loopt je al over de rug bij de gedachte van het moeten tillen van je bagage. Jaja, er bestaan een hele hoop landen waar extreme warmte of kou h...

0

Reacties van bezoekers Reageer

Radje64

Door: Radje64 • Geplaatst op

fantastisch!!! wat een geweldige filmpje!!!

Specie

Door: Specie • Geplaatst op

Heerlijk, zo'n flexibele maatschappij!

Biite

Door: Biite • Geplaatst op

Dit zijn toch wel de bijzonderheden die bezoekjes aan bijvoorbeeld Bangkok enorm leuk maken. Ook wij hebben die meegemaakt en in eerste instantie verbaas je je gewoon over dat het daar 'zomaar' kan. En elke keer moet je je gewoon weer aanpassen :)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.